kasia_es
Mama stereo :)
Witam się z rana!
Ilonko, Agnes mi tam wszystko jedno, czy chłopcy, czy dziewczynki, byleby maluchy były zdrowe, ale mój m to by chciał chłopców :-)...
Piąteczko nie będziemy robić 3d. Wolę zrobić 2d w porządnym gabinecie u porządnego lekarza, żeby się przekonać czy wszystko jest ok, a to już będzie kosztowało nas 200 zł
. Może ewentualnie dopłacimy i nagramy sobie to USG na płytę.
Jane, to fajnie, że rodzina tak o Was myśli! Na pewno te rzeczy się u Was nie zmarnują, bo czy naturalnie czy ze wspomaganiem, to jestem przekonana, że mały lokator zasiedli wkrótce Twój brzuszek

!!! Mi też przydałoby się takie gruntowne sprzątanie, ale jakoś nie mam weny... Może we wrześniu się zabiorę
.
Losiczko uuu aż miesiąc??? No mam nadzieję, że ta rana zagoi Ci się dużo szybciej. U mnie rana po ósemce zagoiła się w niecałe 2 tygodnie.
No, no, no Twój wykresik piękny jest! Chyba jajo zniosę do jutra ;-)! Oczywiście świeżutka porcja: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Axa, piękny brzuszek! Widzę, że poszalałaś z różem, ale wcale Ci się nie dziwię po 3 chłopakach ;-)! Storczyki czasem zaskakują, ja też mam kilka takich, które spisane już na straty nagle zaczęły puszczać pędy!
Katy, zazdroszczę takiego dnia błogiego lenistwa!
Marysiu, dużo zdrówka dla Dareczka no i oczywiście kciuki za poprawę sytuacji cały czas zaciśnięte!
Viola, mam nadzieję, że Antoś dobrze zniesie szczepionkę i nie będzie chorował. Zresztą taki z niego aniołek, że pewnie nie będzie chciał psuć rodzicom planów weekendowych :-):-)!
Gosiu, ehhh... to się nazywa polityka prorodzinna naszego cholernego państwa...

Brak słów po prostu. Mam nadzieję, że uda Ci się załatwić u innego lekarza receptę na lek refundowany. Wiem, że teraz z tym ciężko, ale może akurat trafisz na człowieka.
U mnie wczoraj była masakra, najpierw gorąco, potem duszno... Dziś odrobinkę lepiej, ale zobaczymy po południu, bo póki co to siedzę w klimatyzowanym biurze. A wczoraj byliśmy w kinie na „Facetach od kuchni”. Ale się uśmiałam, na prawdę bardzo sympatyczny film!
A któraś wie, co u Truskafffki???
Miłego dzionka!
Ilonko, Agnes mi tam wszystko jedno, czy chłopcy, czy dziewczynki, byleby maluchy były zdrowe, ale mój m to by chciał chłopców :-)...
Piąteczko nie będziemy robić 3d. Wolę zrobić 2d w porządnym gabinecie u porządnego lekarza, żeby się przekonać czy wszystko jest ok, a to już będzie kosztowało nas 200 zł
. Może ewentualnie dopłacimy i nagramy sobie to USG na płytę.Jane, to fajnie, że rodzina tak o Was myśli! Na pewno te rzeczy się u Was nie zmarnują, bo czy naturalnie czy ze wspomaganiem, to jestem przekonana, że mały lokator zasiedli wkrótce Twój brzuszek

!!! Mi też przydałoby się takie gruntowne sprzątanie, ale jakoś nie mam weny... Może we wrześniu się zabiorę
.Losiczko uuu aż miesiąc??? No mam nadzieję, że ta rana zagoi Ci się dużo szybciej. U mnie rana po ósemce zagoiła się w niecałe 2 tygodnie.
No, no, no Twój wykresik piękny jest! Chyba jajo zniosę do jutra ;-)! Oczywiście świeżutka porcja: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Axa, piękny brzuszek! Widzę, że poszalałaś z różem, ale wcale Ci się nie dziwię po 3 chłopakach ;-)! Storczyki czasem zaskakują, ja też mam kilka takich, które spisane już na straty nagle zaczęły puszczać pędy!
Katy, zazdroszczę takiego dnia błogiego lenistwa!
Marysiu, dużo zdrówka dla Dareczka no i oczywiście kciuki za poprawę sytuacji cały czas zaciśnięte!
Viola, mam nadzieję, że Antoś dobrze zniesie szczepionkę i nie będzie chorował. Zresztą taki z niego aniołek, że pewnie nie będzie chciał psuć rodzicom planów weekendowych :-):-)!
Gosiu, ehhh... to się nazywa polityka prorodzinna naszego cholernego państwa...

Brak słów po prostu. Mam nadzieję, że uda Ci się załatwić u innego lekarza receptę na lek refundowany. Wiem, że teraz z tym ciężko, ale może akurat trafisz na człowieka.U mnie wczoraj była masakra, najpierw gorąco, potem duszno... Dziś odrobinkę lepiej, ale zobaczymy po południu, bo póki co to siedzę w klimatyzowanym biurze. A wczoraj byliśmy w kinie na „Facetach od kuchni”. Ale się uśmiałam, na prawdę bardzo sympatyczny film!
A któraś wie, co u Truskafffki???
Miłego dzionka!
dopiero dzisiaj zaczal pobolewać brzuszek ale wiadomo że i tak może być. Oczywiście boje sie jutrzejszego dnia :-( ale pewnie tempka spadnie i @ zawita.
Test ujemny tempka w góre i nakrecanie przed jutrem 
Ale Ty mozesz pisać post za postem nie edytując he he