• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam się z rana!

Ilonko, Agnes mi tam wszystko jedno, czy chłopcy, czy dziewczynki, byleby maluchy były zdrowe, ale mój m to by chciał chłopców :-)...

Piąteczko nie będziemy robić 3d. Wolę zrobić 2d w porządnym gabinecie u porządnego lekarza, żeby się przekonać czy wszystko jest ok, a to już będzie kosztowało nas 200 zł :szok:. Może ewentualnie dopłacimy i nagramy sobie to USG na płytę.

Jane, to fajnie, że rodzina tak o Was myśli! Na pewno te rzeczy się u Was nie zmarnują, bo czy naturalnie czy ze wspomaganiem, to jestem przekonana, że mały lokator zasiedli wkrótce Twój brzuszek :tak::tak::tak:!!! Mi też przydałoby się takie gruntowne sprzątanie, ale jakoś nie mam weny... Może we wrześniu się zabiorę :-D.

Losiczko uuu aż miesiąc??? No mam nadzieję, że ta rana zagoi Ci się dużo szybciej. U mnie rana po ósemce zagoiła się w niecałe 2 tygodnie.

No, no, no Twój wykresik piękny jest! Chyba jajo zniosę do jutra ;-)! Oczywiście świeżutka porcja: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Axa, piękny brzuszek! Widzę, że poszalałaś z różem, ale wcale Ci się nie dziwię po 3 chłopakach ;-)! Storczyki czasem zaskakują, ja też mam kilka takich, które spisane już na straty nagle zaczęły puszczać pędy!

Katy, zazdroszczę takiego dnia błogiego lenistwa!

Marysiu, dużo zdrówka dla Dareczka no i oczywiście kciuki za poprawę sytuacji cały czas zaciśnięte!

Viola, mam nadzieję, że Antoś dobrze zniesie szczepionkę i nie będzie chorował. Zresztą taki z niego aniołek, że pewnie nie będzie chciał psuć rodzicom planów weekendowych :-):-)!

Gosiu, ehhh... to się nazywa polityka prorodzinna naszego cholernego państwa... :angry::angry::angry::angry::angry: Brak słów po prostu. Mam nadzieję, że uda Ci się załatwić u innego lekarza receptę na lek refundowany. Wiem, że teraz z tym ciężko, ale może akurat trafisz na człowieka.

U mnie wczoraj była masakra, najpierw gorąco, potem duszno... Dziś odrobinkę lepiej, ale zobaczymy po południu, bo póki co to siedzę w klimatyzowanym biurze. A wczoraj byliśmy w kinie na „Facetach od kuchni”. Ale się uśmiałam, na prawdę bardzo sympatyczny film!
A któraś wie, co u Truskafffki???

Miłego dzionka!

reklama
Witam :) dopiero wstaliśmy,mleczko wypite,kawa zrobiona:)

Ilonka
na razie nie marudzi,gorączki na szczęście nie miał,ale nie wiem w jakim odstępie ona może wystąpić,pewnie nawet do kilku dni po.....?

Kasiu
taka pogoda ma byc do końca tygodnia niestety:( Zazdroszczę kina ja to nie wiem kiedy pójdę hehe ostatnio wysłałam męża z kolegą poszedł bo wiedziałam jak chce zobaczyć "prometeusza" a ja przecież z nim nie pójdę:)

dzień dobry dziewczynki

ilonka roszpunka rozpakować się wreszcie!!!!!!!!!!!!

kasia koszty są niestety, ale w niektórych gabinetach 3d to już standard- a płytkę koniecznie - ja też mam najmłodsze nagrane na zwykłym usg i pamiatka jest niesamaowita

viola grunt, że dobrze zniósł szczepienia, jak nocka minęła?

losiczka jak tam się sprawy mają???????

miłego dzionka

sto lat wszystkim aniom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziendoberek :-):-):-) ( Czy berek zobaczymy jutro he he )

Spie na stojąco :-p dopiero dzisiaj zaczal pobolewać brzuszek ale wiadomo że i tak może być. Oczywiście boje sie jutrzejszego dnia :-( ale pewnie tempka spadnie i @ zawita.

Kasiu wczoraj mi wlozyla kolejne lekarstwo dzisiaj juz nie boli uf..... ale to pewnie z nerwów przed jutrzejszym testem ;-)

Dzieki za kciuki . Jak ja nie cierpie tych ostatnich dni .:crazy: Test ujemny tempka w góre i nakrecanie przed jutrem :crazy:

Ilonko czy to byl taniec godowy dla mnie ??? :-D:-D:-D

Piąteczko czekam i sie wkurzam .Testów od cholery ale dzisiaj nie sikalam bo mam cykora :baffled:

Milego dnia dziewczynki :-) Wszystkim Aneczką oczywiscie wszystkiego naj naj naj :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
losiczka z całego serca Ci życzę, zeby jednak nie spadła i wredota nie przylazła- tam był berek na 777 stronie, więc puszczam Cię przodem i pisac mi tu pisać , żeby do pon były tu trzy 7 bo ja bedę sikać

Piąteczko noc spokojna zasnął co prawda o 22 ale spał do 4 ,najadł się i do 8.20 spał.
Teraz piję kawkę a mały na leżaczku przymyka oczka.

Losiczko Dobrze,że ząb daje odetchnąć &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro no i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I najlepszego wszystkim Aniom!!!!!!!!!!!! spełnienia marzeń!!!!!

Piąteczko z tym pisaniem to bedzie gorzej bo wekend sie zbiża :sorry2:Ale Ty mozesz pisać post za postem nie edytując he he :-D:-D:-D i sie uzbiera do 777 :-D

A u mnie robia ulice wylali żwir i jerzdzą walcem ja mieszkam na 3 pietrze a doslownie wszystko mi skacze w domu :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry