• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
viola dzieci lubią takie zabawki i bardzo sie do nich przywiązują. Mój synuś nie zaśnie bez swojej owieczki- super one są bo imitują bicie serca- dla noworodka rewelacja
bijaceowieczkaogolne300.jpg

hej witam i ja dzisiaj.

losiczka
nic nie mówię tylko zaciskam jeszcze mocniej kciuki

viola super ta małpka. no i Antoś cudny

ilonka, roszpunka
jak dzisiaj samopoczucie? cos się dzieje?

a gdzie reszta śpiochów?

ja dzisiaj mam postanowienie ogarnąć troszkę dom. dzisiaj póki co bez słoneczka więc na razie chęci są i muszę je wykorzystać.

czesc Dziewczynki

Wszystkim Aniom - najlepszego z okazji imieninek życzę!!!

Piąteczka - dzięki za życzonka dla Kubowatego (zapomniałam wczoraj..).

Roszpunka - moje dzieciaki - Alinka i Kuba - dokładnie maja te same godziny aktywności co w brzuszku, tzn. śpią w nocy dokładnie tak jak w życiu płodowym (co mnie cieszy i oby tak dalej).

Viola - u nas są szczepionki skojarzone, tak jak pisałaś, bezpłatne w ramach obowiązkowych szczepień i to nie tylko dla niemowląt, bo Alinka tez ma w tym roku powtórkę tego szczepienia i też za free. Aż się boję, bo na 7 sierpnia jesteśmy umówieni na szczepienie i to oba maluchy, a Alina juz wcześniej zaznaczała, że nie chce i nie wiem jak to będzie....

VIOLA a ta cena to dobra ?????????? bo tam jest napisane ze
Cena przy zakupie poniżej 12 opakowań 38,02zł ???????????Cena przy zakupie powyżej 12 opakowań 37,39zł :sorry2:

Agnes u mnie ciiiiiiiiiiisza ............ :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: :wściekła/y:

losiczka no dzis bede Ci tak tanczyć cały dzien zeby jutro były II krechy .........a moze przy okazji urodze .....:-D:-)

Ostatnia edycja:
Ilonko dziekuje kochana za Twoja wiare ale dupa jutro bedzie :-( szyjka sie obniża i otwiera :-( Po uja ta wyższa tempka dzisiaj ???? Chyba będzie dolinka mala :zawstydzona/y:

Karola - jak tylko poczułam, że mam pokarm, to zaraz zapakowałam sobie do stanika po liściu do każdej miseczki i jak tylko widziałam, że są takie zwiędłe, wysuszone, to wymieniałam na świeże.
Około tygodnia trwała moja "walka" z laktacją, może troszkę dłużej, ale już od dawna nie ma bliskiego kontaktu z kapustą. Tylko pamietaj, żeby nie pobudzać laktacji, to nie dotykaj piersi, a zwłaszcza brodawek.

Dziendoberek

Na poczatek skladam życzenia wszystkim Aneczkomkwiateczki.jpg

Ilonka Roszpunka ..............prosze myc okna !!!!!!!! MOze to Was ruszy:-D:tak:;-) moja bratowa tez po terminie pomyla mi ladnie okna w domu jak sie wprowadzalismy i na drugi dzien maluszek sie urdzil:-D
Karolcia kochana czy ty teraz jak bedziesz w domku siedziec to nie bedziesz do nas zagladac:-(:-(:-(???? O wredote nie pytam bo napewno cudowne olsnienie dla niej nie nastalo ale powiedz jak tam domek?????;-)
Viola malpka jest swietna, ja tez jako dziecko mialam taka duza pluszowa zabawke i nie rozstawalam sie jej na krok a w nocy sluzyla mi , a raczej jej brzuch za podusie :tak:
Agnes ja cie podziwiam :tak:taki brzuszek a ty jedziesz na szmatach:szok::-D........mnie to nawet bez ciazowego brzuszka sie nie chce:-Dps wlasnie powinnam byc w pracy juz od godzinki:baffled:
Losiczka jaki dolek?????? Ty zarazliwa optymistka;-) nie wpadaj w zadne dolki :no:, wpadne pozniej do ciebie strzelimy kawke, kawal ciacha i bedzie oki.........przeciez @ to nie koniec poprzedniego a poczatek nowego cyklu ;-);-);-);-)

Malami, Roza, Rozia, Marysia, Asiczka ......gdzie everybody:szok::szok::szok::szok::szok:

Dobra,ja pomykam do pracy do pozniej ;-)

Ostatnia edycja:
losiczka, &&&&

viola, Antoś to aniołek, daje mamusi pospać:-)A małpka słodka:tak:
A z mięs to jak dla mnie to rolady śląskie, do tego modra kapusta i kluski, może być np karczek pieczony w całości, do tego sosik, pieczone udka.

agnes, jeśli o mnie chodzi to skurcze przeszły, nic się nie dzieje.

katrina, no to przynajmniej wiem na co się przygotować. :-D
Oj, Maksiu będzie męczył mamę i tatę...:baffled:
Biedna Alinka, pewnie będzie się stresowała. Kubuś przynajmniej nie wie co go czeka;-)

karolina, ktoś cię musi bronić. Jak nie masz wsparcia w m, to niech chociaż mama zadba o ciebie. :tak:
No to dobrze, że cię położna nie przekonywała na siłę. A wiedźma nie ma nic do gadania w sprawie twoich cycków, chyba że się mylę:crazy::-D

katy, ja się zabiorę za mycie na początku sierpnia, jeśli wcześniej się nie rozpakuję.

reklama
Piąteczko, no mam w pobliżu taką przychodnię, gdzie 3D jest w standardzie, ale tam wizyta kosztuje 180 zł :szok::szok::szok:, a ja od przyszłego miesiąca muszę chodzić co 3 tygodnie, a jeśli maluchy będą nierówno rosły to nawet co 2...

Losiczko, mimo wszystko kciuki zaciśnięte!!!

Violu, fajna ta małpka :-)! Ja sobie upatrzyłam łóżeczka z BabyOno. Mój m piekł u mojej mamy świetny karczek z przyprawami i w trakcie pieczenia podlewał go czerwonym winem, a potem na tym sosie, co się wytopił był zrobiony do tego sos – pycha! Tyle, że mama ma taki specjalny garnek do pieczenia...

Katrino ojjj, to możecie mieć walkę z Alinką, skoro ona już zapowiada, że nie chce.

Karolciu, mam nadzieję, że Twoja mama zrobi z tym wszystkim porządek! Może zrobicie ognisko na cześć rodziców i uroczyście spalicie stare szmaty ;-);-);-)!

Roszpunko, te rolady z modrą kapustą... Ależ mi smaka zrobiłaś!!!

Ja również przesyłam naszym Annom, Aniom i Aneczkom najlepsze życzonka imieninowe!!!

Moja koleżanka ma termin na 3 sierpnia, ale jeśli do poniedziałku jej nie ruszy, to we wtorek będzie miała wywołanie, bo jej lekarz prowadzący idzie za tydzień na dłuższy urlop. Zatem już nie musi myć okien :-D:-D:-D

A ja mam zgryz ze szkołą rodzenia, bo powinniśmy pójść w sierpniu, tak by było najlepiej, ale pierwsze i drugie zajęcia wypadają akurat wtedy, kiedy wyjeżdżamy na urlop. I dupa :baffled::baffled::baffled:! No nic, pójdziemy na koniec września, o ile będę mogła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry