• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja z Mezem bylam 2 lata temu nad morzem na Nasza podroz poslubną. pogoda byla super..:))) wolę morze niz góry :D nawet tapete na kompie mam morza :D
TRYSKAFFFKA gratulacje dwoch kreseczek :))
Ja lece do Sis na faworki ;]
bede zaglądac i mam nadzieje ze przygarniecie kropka czyt.mnie na forum hihi
milego dziewczyny:*:)

reklama
Katy to co za lekarze ze nic nie chcą powiedzieć ?????????:szok: trzymam kciuki aby było dobrze,,,,,,, lepiej !!!!!!!!
Truskaffka super ze jesteś ...... :-) czyli urlop udany ........świetnie .........;-) czekamy na fotki.....ostatnie z płaskim brzuszkiem :P heheheh :-p:-p:-p:-p :-D:-):-):-D:-)

Roszpunka to teraz m juz chyba nie bedzie wyjezdzać co ???? Twój wraca z Łodzi a mój ciągle robi tam ....... no i znów mnie straszy ze moze zostanie na weekend bo mu sie nie opyla wracać i na paliwo tracić kase bo w środę musi być tutaj znów....... kurcze mam nadzieje ze znów na straszeniu sie skonczy i jednak wróci ....!

Ostatnia edycja:
truskafka widze, że urlop mega udany- jeszcze raz gratki

werka witaj i cierpliwości

roszpunka ja się urodziłam w łodzi i mieszkałam jeszcze do niedawna. A co mąż robi jak można zapytać??

Dzięki jeszcze raz dziewczyny iiii kciukasy proszę trzymać ;-)

Ilona kurde, jaki płaski brzuszek buhahaha jestem tak przeżarta po tych wakacjach że już wyglądam na jakiś 5 miesiąc:szok: także nie ma to tamto...koniec z jedzeniem za czterech:-D

a my jednak siedzimy w domu, do rodziców jutro na spokojnie wpadniemy, teraz młody do wanny, kolacja i lulu, a my ...korzystamy z netu, w końcu go mamy:-D
D znad morza nazwoził kamieni i ma zajawkę na akwarium, siedzi i szuka pomysłów:-p

Ostatnia edycja:
Ilonka no niestety twierdza ze niechca wprowadzac nas w blad bo ani w ta sie nie zanosi ani w tamta:baffled: Poprostu sami nie wiedza co bedzie .....
Werka przygarniemy, przygarniemy ......:tak:

werka, przygarniemy.:tak: Choć ja to może się nie wypowiadam, bo moja kariera na tym forum będzie niebawem brutalnie przerwana przez pewnego małego zaborczego księciunia;-)

truskafka, teraz z dietki raczej nici:-D

katy, faceci już mają takie opory przed wizytami u lekarza. Trzeba się modlić żeby wszystko skończyło się dobrze i szybko.:tak:

piąteczko, mój m zajmuje się instalacjami elektrycznymi. W Manufakturze robią teraz. Niestety jak się trafia budowa na wyjeździe to jedzie:-( Obiecał, że do końca roku nie będzie wyjeżdżał. Na szczęście szykuje się kilka dużych zleceń na miejscu:-)
A kiedy ty testujesz moja droga,bo jakoś się chyba migasz od odpowiedzi?;-)

Ilona, może skończy się na straszeniu. A twój m dostał już umowę??? Czy dalej nic??

Ostatnia edycja:
ok jestem juz,zdrzemnęło mi sie...teraz to juz wogole nieprzytomna jestem do tego potknelam sie na schodach i rąbłam z ostatnich 4 schodkow,huknęłam sie taaak w ramieeee,mam całe czerwone i boli ajc ajc:szok::szok:,mam nadz ze sie nie uszkodzilam:-(
werka powtorz bete za kilka dni..ale poki co ratulacje bo wszystko wskazuje na to ze zafasolkowalaas:-D

katy no ktos tu musi nas staraczki stare rozruszac,seriooo jak sie zobaczy w realu takie maleństwo,wezmie jeszcze na ręke i poczuje ten zapach niemowlaczkowyyyy...uhhhh...to nie ma sily-trzeba sie wziasc w garsc i dawac czadu hihih:-D

truskaffka​ to juz po wakacjach,mam nadz ze wypoczełas i mieliscie fajny czas:)Mnie zostalo 13 dni do wylotu:)jupi!!!!!

roszpunko nie migam bo juz pisała dziś, że sikam w poniedziałek hi hi. Manu uwielbiam, ale bardziej myślałam, że Twój maz dworzec fabryczny buduje hi hi

truskafka Ty się teraz nie wygłupiaj tylko rośnij

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry