• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza, niby jestem przygotowana, ale jak się zacznie to pewnie będę przerażona. Z jednej strony wiem, że to już może się zacząć w każdej chwili, a z drugiej wydaje mi się że przecież mam jeszcze tyyyle czasu... Na szczęście fizycznie czuję się dobrze.

Stopy mi się robią jak baleroniki, wiem już karolka jak się męczysz.

A Ilonka ma w domu m, więc może aplikują naturalną oksytocynę od samego rana:-D
No to aplikuj Ilonka ile się da!!!!! Jak nic będziesz miała prezent urodzinowy!!!!:tak:

reklama
Ilonka czekamy z niecierpliwością!!!:-):-)

Roszpunko no to tylko spokojnie czekać:-), kciukasy za szybki bezbolesny poród

oczywiście dla Ilonki też:-)

Dziewczyny kiźwa!!!!! mam jakiś wyciek z piersi jak nacisnę mocno!!!! boję się co to może być jeszcze tego mi brakowało!!!:szok::szok: ale się zdenerwowałam

Ostatnia edycja:
ilonka!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja myślałam, że Ci z rana gratki będziemy składać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki ja tak szybko bo jadę na zakupy dla mojej perełki :) dzidzia zdrowa ma wszystko co trzeba i jest dziewczynka pięknie pokazała co ma miedzy nożkami ;) a więc jest zdrowa i cała Lily

Ja tez byłam pewna ze do rana bede miec juz ssaka przy cycu ...........:eek::eek::eek::eek: naprawde nie wiem czemu wszystko ustało..jak skurcze były juz co 2-3 minuty i to naprawde silne,.,,,, ze az wyłam......... :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: co za dziwolong ze mnie ...........................:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Ania SUUUUUUUUUUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE SIE CIESZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO ;-) GRATULUJE JUZ OFICJALNIE LILY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilonko kurcze - duś węgorza

aniu gratulacje córeczki!!!!!!!

roza co się stało???
DOCZYTAŁAM

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roza, kurcze, może to nic groźnego, ale wizyta u lekarza cię nie minie biedactwo.

Ania, gratuluję córeczki:-) Widzisz, i nie było się czego bać:happy: Coraz bardziej różowo w naszej tabelce się robi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry