• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczka i tak trzymać!!!!!!!

ania kciukaski- i czego tu się bać??????/ zobaczysz swoją kruszynkę i pewnie potwierdzisz wynik testy, że tam dziewczynka sobie mieszka

werka głowa do góry

roszpunka Ty też się kochana nie ociągaj , bo tu miejsca w tabelce potrzebne

reklama
Karolcia slonko dziekuje ;-).........a zawsze mozesz zapomniec ich wyprac a przeciez jak sie Jagodka urodzi to dziecku brudnych nie zalozysz....kto to widzial....:szok::-D.....postaraj sie aby co jakis czas ginela jedna rzecz :-D
Werka mozesz powtorzyc ale po co......lekarz sie zna na tym i napewno nie wyrokowalby gdyby nie byl pewnien. A skoro robilas kilka testow i caly czas byla blado rozowa kreska to tylko potwierdza jego slowa:sorry: a po becie bedziesz sie tylko zachodzic w glowe po co, jak, dlaczego.....
Zamknij ten etap, poczekaj na @ i zacznij staranka pelna para..........moze z wykresem.......temperatura napewno duzo by tu pomogla w interpretacji tego co sie teraz dzieje z Twoim organizmem......Trzymaj sie i glowa do gory!!!!!!:tak:

Ja spadam do pracy bo juz spozniona......;-)

Ilonka moze w nocy pojechala:eek: i dlatego do nikogo nie pisala a teraz moze zbyt zajeta:-)

witam
werka-nie przejmuj się wszystko bedzie dobrze
piateczka - super niespodzianka od męzusia :-D
ania - trzymam kciuki
a ja biorę się za domek..bo jutro mała impezka sie szykuje..:-)
miłego dnia :-D

karolcia ja wciąż powtarzam- SPAL!!!!!!!!!!!!

werka możesz zrobić, żeby mieć pewność, że gin się nie pomylił - tak dla spokojniejszego snu

katy ano tyra. wydaje mi się czasem, że dosłownie 24 na dobę , bo ciągle o czymś myśli

joanna niespodzianki mojego męża to czasem o zawał potrafią przyprawić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
werka, widocznie hormony zaszalały u ciebie. Może coś tam się zawiązało, ale się nie zagnieździło. Nie ma co się nad tym zastanawiać. A jeśli lekarz powiedział, że to krew miesiączkowa, to myślę, że nie ma żadnego sensu powtarzać bety. Nowy cykl, nowa szansa, więc głowa do góry i zaczynaj staranka od początku. Co może być przyjemniejszego niż boboseksy;-):-D

karola, niech cię nawet nie kusi żeby prasować te stare szmaty!

ania, znam ten strach, ale na pewno jest wszystko dobrze!!!!:tak: Ciekawe czy maluszek pokaże co tam kryje między nóżkami:-)

katy, śliczna ta sukienusia. Nie wiem jak ty to cudo wyczarowałaś... I to samouk z ciebie. Jestem pod wrażeniem:tak:

U mnie cisza jak makiem zasiał. Maksiu tylko wieczorem próbował znów się wydostać, wbijał mi głowę w dół. Ciekawa jestem jak tam moja szyjka, czy coś puściła od tego jego rozrabiania. Czekam spokojnie, jeszcze tydzień do terminu.

Dziś na obiad leczo, a jutro trzeba ciacho urodzinowe upiec:-)

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Werka
ale zagadka, ja bym tez nie powtarzała bety...

Roszpunka, Marysia ja testować nie będę bo uważam że nie ma po co heh....czekam na @, temp trochę spadła:tak::tak:

Katy ale cuda robisz, no no zdolniacha:-), jak zdrówko i humorek??? Kurujesz się jakoś:-), zdrówka dla taty...

Gosiulek ja nie mam doświadczenia w sokowirówkach - nie pomogę tobie

Piąteczzko no nieźle dali czadu, emocje były ho ho, zwłaszcza że kiepsko trochę zaczęli. A mężunio - spryciarz jeden:-)

Ania, Rozia kciuki za wizyty i samych dobrych wiadomości!!!

Joanna ja dziś też jakaś natchniona do sprzątania wstałam:-)

Roszpunko
może cisza przed burzą:-) - jak nastroje w ogóle, jesteś przygotowana już psychicznie na wielkie wydarzenie??? Mmmmm leczo!! nie rób kochana smaka:tak:

A moje dziecko jeszcze śpi!!!:szok::szok: szaleje normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bym miałam juz Pawełka przy cycu to sie rozmyślił........... po 23 zaczął znów boleć brzuch,,, po 2 juz bardzo i co pare minut........ o 3.30 juz wyłam z bólu a skurcze były co 2-3 minuty brzuch trwardy jak skała co minutę dosłownie ................. wiec szybko sie zerwałam bo juz chciałam budzić P i zeby juz sie szykować a tu mnie przeczysciło i wszystko ustało !!!!!!!!!! Czaicie ???????????????????????????????????????? chyba ze strachu :laugh2::-D masakra ........ja to nie wiem co sie wyrabia ........................ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: a to wszystko po boboseksie ....takze musze jeszcze dziś w dzien wykorzystać chłopa i moze juz bedzie po wszystkim dziś .................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie dam znać jakbym była juz w szpitalu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miłego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i znów o sobie - PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry