• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej ilonka szkoda, że jednak fałszywy alarm....

dziś tylko godzinkę na słońcu posiedziałam...po pierwsze słońce jakieś takie za chmurami a poza tym cały czas coś robię... zabrałam się w końcu za przepisywanie moich przepisów... mam całe pudło z wydrukowanymi stronami ale chce je mieć w jednym zeszycie. W końcu znalazłam jeden w miarę ok i przepisuję :tak:ciekawe ile mi to zajmie????

szkoda Radwańskiej ale teraz oglądam Natalię Partykę i ona super wymiata:tak:

Rozia kto nie wróci mąż???:-D:-D:-D

Ilonko kochana Ty moja jak Pawelek jeszcze sie nie wybiera do nas to z rana melduj co i jak . Pisz eski noca :-)

Roza powiem Ci tak że doslownie mam w dupie :-D ten cykl . Nawet nie wiem czy sie będe starać :dry:.Termometr zakopalam testu wogóle nie zrobie .Zwis totalny. Pewnie już nie dane mi mieć malego bejbika :-(.I nie piszcie mi że wyluzuje w tym cyklu i zalapie sie na bąbla bo w to nie uwierze :-):-):-)

Losiczko nie napiszę bo sama w to nie wierzę, jak mamy zajść to zajdziemy bez względu na to czy mierzymy i liczymy czy odpuszczamy:-):-) i nie robimy nic no poza seksem;-)

Losiczko nie no, mąż się jeszcze przyda, więc niech wraca :-)

jane my też oglądamy :-) Ale już się zbieram do siostry na siatkę, także dzis już mnie raczej nie będzie. Jakby ilonka jednak zaczęła rodzić, to dajcie znać, co ?? :-) No i jutro rano mam ta amniopunkcję, także trzymajcie kciuki,żeby wszystko ok było :-)

A tymczasem dobrej nocki Wam życzę :-)

ROZA - staram sie nie denerwowac i nie martwic az tak bardzo ze wzgledu na malutka wiec wyciskam z siebie resztki dobrego humoru, choc to wcale nie latwe, tym bardziej ze liczylam ze cala sytuacja wyklaruje sie juz w minionym tygodniu a tu niestety wszystko brnie dalej. A ty kiedy testujesz ?

Witajcie.

Nie odzywałam się, bo weekend zajęty jak zwykle. M teraz nie ma więc mogę was poczytać. Jakaś nadprodukcja w ten weekend:-D

ilona, już myślałam, że cię wzięło na poważnie... Jakby w nocy zaczęło się na nowo to pisz smska:tak:

losiczka, piąteczka, tulę i wysyłam nową porcję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ póki jeszcze mi wolno:-)

roza, kciuki za testowanko!

Joanna, witaj. M ma rodzinę w Iławie i okolicy, jeździmy co roku:-) A35 lat to przecież dobry czas na dziecko, jeszcze masz mnóstwo czasu;-):tak:

Marysia, &&&&&&&& za szybkie rozwiązanie problemów.

Rozia, o której masz amnio??? Szkoda, że tak długo trzeba na wynik czekać, współczuję biedulko, się nastresujesz. Ale pamiętaj, że wszystko musi być dobrze i właśnie tak będzie!:tak:

U mnie od piątku Mały daje czadu wieczorami. Wbija mi się strasznie w dół, tak że aż mnie zgina czasami. Ale skurcze to to nie są i to nie jest ból jak na @. Wczoraj nie mogłam spać, tak mnie dźgał od środka.
Tak jak obiecałam, jakby coś się działo to w drodze na porodówkę napiszę wam z telefonu wiadomość:tak:

Nie martwcie się, już bardzo niedługo zwalniamy kolejkę z Ilonką:tak:

reklama
Witam kochane:-)
Przepraszam ze sie nie udzielam ale w koncu mnie chorubsko dorwalo:zawstydzona/y:.....................zbieralo mnie kilka dni i w koncu mnie zebralo a tu jutro do pracy rodacy:zawstydzona/y:

Tato moj w sumie bez zmian po za tym ze majaczy i to jest zwiazane z trzustka bezposrednio a nie po lekach .......dziekuje Wam za slowa troski i wsparcie.

Ilonka moze Pawelek sie w nocy zdecyduje, skoro juz nabiera rozpedu....on troche jak Malysz musi sie wybic z progu:-D

A tu moje dzisiejsze dzielo, zrobione z rana w przyplywie werwy zanim mnie choroba rozebrala .....pierwsze z gazety.....nigdy wczesniej tego nie robilam :szok::baffled::-) IMG_0473.jpgIMG_0474.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry