• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
werka tylko spokojnie. nerwy nic nie pomogą a wręcz przeciwnie. jeszcze raz na spokojnie kiedy miałaś dostać @? ja tez miałam lekkie plamienie w dniu @. i tez do pracy chodziłam. i nie miałam duphastonu. po prostu połóż się odpocznij. myśl pozytywnie. moze dopiero zagnieżdża się zarodek stąd takie plamienie. u mnie ciążę lekarz potwierdził dokładnie 10 dni po terminie @ i pozytywnym teście. a po kolejnych 2 tygodniach biło już serduszko. tak więc czekaj spokojnie

witajcie

Joanna - witaj! 35 lat to dobry wiek, ja zaszłam z Alinką jak tyle miałam, urodziła się tydzień przed moimi 36 urodzinkami, a 8 tygodni temu urodziłam synka (taki spóźniony prezent 40-stkowy).
Tylko nie zastanawiajcie się, a działajcie!!!

Ilonka - ja tam żadnych biegunek ani nic takiego nie miałam - przy żadnym dziecku, a jak Wam pisałam - w nocy z soboty na niedziele miałam regularne skurcze, ale po 12 godzinach ustały, a następnego dnia.... rozkręciło się na dobre i Kubuś się zdecydował wyjść z mego brzucha.
Kochana bliżej już niż dalej!!!!!! Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej!!!!!

Werka spokojnie.... wiem że ciężko opanować emocje, ale nerwy nie pomogą:tak:. Jak plamisz??słabo i brunatno??

Agnes ale się zgrałyśmy :-)

Katrina
a jak synek??? zaraz dwa mieś skończy:-D

okres mialam dostac 20ego czerwca. wiec 9 dni temu.
nie plamię mocno..
mam na sobie wkladkę, to na wkladce nic nie mam ale jak ide zrobic czasem siku to mam lekko zamarwione i ciezko mi powiedziec czy to bardziej jest czerwone czy brazowe..chyba to drugie.

reklama
Ilonka nie możliwe:no: fałszywy alarm!!!! :baffled::baffled::szok:

Werka w takim razie spokojnie, plamienie może się zdarzyć, nie krwawisz mocno, ani żywą krwią:-)
Niestety może się zdarzyć:-(:-(:no: jest możliwe.....

Joanna no chyba dużo:-):tak:,mam nadzieję że zaczniesz od ciążowego:-). Kiedy się nie-spodziewasz małpiszona???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry