• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joanna hahaha no nie potrzebnie się "pcha".Ja tam nie mam nic przeciw abyś została:-)
widzę że też jesteś z warmińsko-mazurskiego:-), ale bardziej warmia czy mazury???

Rozia
to chociaż na chwilkę sobie poszedł:tak:

Ja chyba pod prysznic wskoczę bo po deszczu wcale lepiej nie jest:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka już pewnie po oksytocynie he he .Nogi do gory szybciej szyjka pusci hi hi :-):-):-)

Joanno witaj kochana :-):-):-) i zostań z nami :-). Życze Ci żeby @ już sie nigdy nie wepchała :-D moja na chama wlazla :wściekła/y:franca jedna :wściekła/y: Ja mam cudowna 40stke :-):cool2::-) 36 lat jak urodzilam Szymonka więc do roboty. Zrób sobie suwaczek i bedzie super.

Piąteczko bikini i do basenu :-)

roza - własnie zauważyłam że ty też z tych stron..ja to dalsze strony Olsztyna bliżej Iława :-)
losiczka - no ja też mam nadzieję że w tym miesiącu nie przyjdzie i działam , działam...:-) :-D

Witam kochane:)

Joanna witaj serdecznie i wiedz że jesteś w najlepszym wieku na rodzenie dzieci:-D:-D:-D Ja w czerwcu urodziłam synka a w lipcu skończyłam 36 lat:tak::tak::tak:. Także powodzenia.

Ilonka trzymam kciuki,żeby to już było to:tak::tak::tak:

My wczoraj zaliczyliśmy wycieczkę do Gdańska i było super,Antoś był grzeczny i nawet dobrze zniósł upał.

uciekam nadrobić wczorajszy dzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry