• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joanno kiedy testujesz??? Bo my tu maniaczki sikańców :-D:-D:-D owu nam 2 krechy pokazuja:-) ciążowe gorzej :dry: .Ja w tym cyklu do testu nawet nie podejdę :cool2: siedza w szufladzie :cool2:

reklama
normalnie zamorduję dziś mojego małżonka- cały dzień w pracy i nie zanosi się, że szybko wróci- fajna niedziela

hej!
wchodzę do was zrezygnowana ze dzisiaj niedziela więc produkcja pewnie marna a tu taka niespodzianka. musiałam sporo nadrobić. ale to dobrze

joanna witaj i mam nadzieję ze spodoba ci się i zostaniesz z nami

ilonka jak tam? czyżby mąż podołał zadaniu i się ruszyło na dobre. a może Paełek juz na świecie. w końcu niedziela miała być twoja

piąteczka
ty nie strasz ze małża zamordujesz bo będzie ci potrzebny za jakieś 10 dni

jane ja opalanie też uwielbiałam. do tego roku. ciąża sprawiła że opalenie nie dla mnie. ale mam nadzieje że za rok sobię to odbiję. a ty korzystaj kochana

katka a co u ciebie. jakie wieści z PL?

Dzien dobry! zamartwiam sie Kochane, bo dostałam lekkich plamień, tzn nie są skąpe lekko są na wkładce, martwie się, biorę duphaston.. mam nadzieje ze mi pomoże jutro jeszcze zadzwonie do lekarza i popytam co i jak.. ehh :( usiadłabym i płakała..

roza to zazdroszcze. u nas burza wczoraj w nocy przeszła od rana jeszcze kropiło ale taka duchota ze nie ma czym dychać. jak ja bym chciała chociaż jeden dzień takiej chłodniejszej pogody bo póki co zadyszka non stop u mnie

werka a na kiedy miałaś termin @? nie panikuj. jak masz duphaston to bierz. takie plamienie w okresie przypadającej @ to nic strasznego. moze się zdzarzyć. dużo odpoczywaj.

Agnes jest czego, ja normalnie dzisiejszy i wczorajszy upał wyjątkowo źle zniosłam:-(, najlepiej do piwnicy się schować, a teraz to taki fajny wiaterek przez okno wpada:-)

Werka ale jesteś w ciąży i masz plamienia??? jak tak to do gina zadzwoń:tak:

reklama
Agnes2704 u mnie w testach wyszła ciaza i z krwi ciąza, ale na usg nie bylo nic widać, wiec kazal mi ginekolog przyjsc 7.08 bo wczesna ciaza i nic nie wykazuje.. ale ze mnie pobolewało podbrzusze to wypisal mi duphaston i tak brałam, ale ze nie mam zwolnienia to pracuje jeszcze, a pracuje w spozywce i zdarza mi sie przeciez towar przeciagac, i dzisiaj wrocilam i zobaczylam ze plamie. sama nie wiem co mam mysleć :(
mąz pojechal do tesciow a ja siedze i płaczę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry