• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej kochane!

obudził mnie w nocy sms od Ilonki, że tuli juz Pawełka.

kochana jeszcze raz gratuluję serdecznie. szybko jej poszło. no i jaki wspaniały prezent urodzinowy.

roszpunka dla Ciebie też najlepsze zyczenia urodzinowe słonko!. no i rozpakowania szybkiego. moze tez dzisiaj Maksiu wyskoczy
Zobacz załącznik 486864 specjalnie dla was

katka kochanie trzymaj się dzielnie. czekamy na dobre wiadomości i trzymam kciuki za operacje taty

wpadne później na dłużej. miłego dnia.

reklama
Jestem, jestem, ale niestety nie na porodówce.:-( Pewnie Marysia zdąży mnie jeszcze wyprzedzić.

Pawełek słodki:tak: Aż zazdroszczę!:-);-)

Wczoraj próbowaliśmy coś wspomóc, ale niestety tak mnie kłuło w środku, że nic z tego nie wyszło:-( Może dziś się uda.

Miłego dnia:happy2:

No nic Gosiu... W najgorszym wypadku jeszcze 2 tygodnie i będzie po wszystkim ;-) W środę mam wizytę u gin, jak dotrę to może mi da skierowanie do szpitala.

Idę się ogarnąć, bo jeszcze w piżamie. A później zakupy i muszę coś przygotować na wieczór. :happy2:

Ostatnia edycja:
ROSZPUNKO I dla Ciebie wszystkiego naj naj naj :-):-):-)

Dawaj fotkę Pawełka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonka pozwoliła he he
:-):-):-):-):-)

reklama
Gosiu, chciałam wykorzystać m ale się nie udało przez ten ból. Nie wiem co mi się zrobiło. :-(Jasne że chciałabym urodzić do terminu, a nie chodzić jak słonica. ;-) No ale będzie co ma być. Jutro biorę się za okna. Brzuch mi opadł już jakiś czas temu, więc to może znak, że za niedługo się samo zacznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry