P
piąteczka
Gość
ok
no i ciekawe co u katy
a gdzie reszta?????????????? śpią???????????
no i ciekawe co u katy
a gdzie reszta?????????????? śpią???????????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co jest babeczki :-)
:-)
na co ten drugi...może czeszka bo oni do nas podobnie gadają...no i wtedy nie wytrzymałam i tak sie zaczęłam brechac ze sie moje kumpele zbiegły o co chodzi? co te chłopaki sobie myśleli,jeden że jest Columb,drugi Marco Polo i nowe lądy odkrywają,i przed nimi zaden Polak tu nie dotarł??? wreszcie sie panowie kapneli że jestem ich krajanką,coś chcieli powiedzieć ale ja nie mogłam przestać sie śmiac i musiałam wyjśc ze sklepu...bo nie mogłam na tych inteligentów patrzeć.troche swiata już widziałam i uwazam ze my Polacy na tle innych narodów jesteśmy bardzo oczytani i mądrzy,ale cóż sa wyjątki od reguły,i na te wyjatki akurat trafiłam wczoraj w sklepie
.mój M. tak sie śmiał jak mu opowiedziałam,a na koniec stwierdził ze mu zal chłpoaków,bo sama wiedza jak sie bawic cyckiem w życiu nie wystarczy...