• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cos tu dzisiaj cichwo - ja wlasnie wstalam bo padalam na twarz nie wiedziec czemu.
TRUSKAFKA - ma byc Anetka chyba ze zrobi psikusa i urodzi sie z pitusiem a wtedy to bedziemy musieli ostro i szybko pomyslec nad zmiana imienia :-D zawsze moze byc Antek :-D
ROSZPUNKo - jak tam kicasz juz na pilce ?

reklama
Losiczko kochana pierwsze słyszę o tym aby @ zależały od progesteronu...:tak: wg mnie ty masz wszystko ok, bo tempki ładnie rosną a nie tak słabiutko i @ wcale nie masz za krótką:-) - standardowo, tylko się cieszyć:-);-) i endometrium masz ładne więc raczej nie masz się czym martwić, bo gdyby ono marne było to wtedy można by "podratować" progesteronem;-) - takie moje zdanie:tak:

Ostatnia edycja:
Karolciu ja wogóle sie dziwie że bierzecie takie podkłady do szpitala. W szpitalu daja tzn bierzesz sobie tyle ile potrzebujesz :-) a w domu to ja uzywałam zwykłych podpasek. Kochana przeciez jak ci sie macica obkurczy to będziesz tylko mocniej plamić nie zaleje Cie na amen :-)

Roza dziękuje kochana za odpowiedz. Wiesz jak to jest mam dobrze :-) to chciałabym jeszcze lepiej :-) he he byleby sie bąbelos przyczepił na długo :-)

kłapciu to takie wielkie pieluchy :tak::tak::tak: i kupisz w aptece właśnie choćby z belli. Ja miałam 2 paczki, ale później jeszcze dokupowałam na bieżąco. I miałam też takie podkłady na łóżko- ok9 zł 5 szt, żeby się nie prosić w środku nocy o zmianę brudnego prześcieradła. W razie wypadku zmieniałam podkład i tyle

ja bym kupiła jeszcze jedną paczkę, a później zobaczysz co i jak- bo inaczej będziesz skazana na ligninę zakupioną przez mamusię- fuj!!!!!

Karolciu do szpitala musisz mieć duzo tych wkładek. A po ile one mają sztuk???.Kup zostaw w domu a mąż ci dowiezie jakby co.

Jestem zdumiona :eek: ja miałam za darmo nawet na ginekologi jak poroniłam to tez były.

witam gwiazdeczki dopiero teraz ;-) :-p

karola ja mniałam własnie te z BELLA 2 opakowania , w szpitalu mi nie dały nic tylko od razu zapytały sie gdzie mam swoje podkłady :crazy:
losiczka ciesze sie ze menopauza jeszcze o ciebie nie pyta :-p trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& za złoty strzał :-D:-D:-D:-D
Rozia ale przygody :szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek:

nasz |Pawełek Jakub juz oficjalnie zarejestrowany w urzedzie stanu cywilnego :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej!

jestem i ja. dzisiaj cały dzień w domku leżę i nic nie robię. w końcu czas przystopować. kostki dzisiaj troszkę lepiej. jeszcze lekko opuchnięte ale nie to co wczoraj. no ale pogoda dzisiaj też inna.

karolcia u nas do szpitala musisz mieć te podkłady BELLA (to takie coś jak większe pieluszki)Zobacz załącznik 489222
dodatkowo takie podkłady na łóżko np tena-bed-plus-podklady-chlonne-60x60cm-5szt.jpg

Ja mam zamiar zaopatrzyć się w 2 paczki tych Bella i paczkę tych na łóżko. Mam nadzieję że wystarczy na pobyt w szpitalu. A potem to chyba już takie zwykłe podpaski wystarczą.

ilonka
no to super że Pawełek już oficjalnie zarejestrowany w urzędzie. a jak u ciebie?

losiczka to co jutro złoty strzał? ~~~~~~~~~~~~~~~~~dla ciebie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry