• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hallo Kochane!
My po rozmowie w przedszkolu. Ależ tu o wszystko wypytują, co dziecko lubi, w co się lubi bawić, co lubi jeść, oj powiem wam, że różnica totalna, między polskimi, a niemieckim przedszkolem.
3 września synek idzie do przedszkola, może chodzić na początku na ile chce, ze mną, albo bez jak ma ochotę. Ja na zawał zejdę:-D
Pamela udanej rocznicy, i W Prezencie Wymarzony DZidziuś dla Was!!!!!!!!!!!!!!
Karola
bardzo ładna ta stara mamusiowa kołderka. Ja dla starszych synów też miałam taką wiekową pościel, z ażurem:-D I prawdziwy becik taki miałam, to jeszcze po mnie. Ale niestety moja mama uznała, że to stare do bani, i wywaliła, a ja uwielbiam takie starocie!!! Ada będzie teraz spała w wiklinowym koszu, który ma około 50 lat:-D
Pieteczka ja niezmiennie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurka :-(ile ja bym dała za widok takiego łożeczka w pokoiku chłopaków :-) Wczoraj oglądałam program na tlc o transsekualnej parze w ciazy :szok:tak w ciązy. Ona robiła za męża on za żone :-). 7 LAT brali hormony ona testosteron on progesteron. Po 6 miesiącach brania zastrzyków powinni byc bezpłodni a tu zonk:-):-):-). Facet z pochwa w ciązy 28 tydzien :szok: to sie nazywa planowanie he he. Kużwa a jak sie darł jak rodził :szok::szok::szok:

kłapciu summer fruit zachowaj dla mnie- odbiorę osobiście hi hi

losiczko obiecuję, że na porodówkę dojdziesz o własnych siłach i z głową nie bardziej siwa niż moja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry