• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Część dziewczyny :)

losiczka i piateczka - ja kiedyś przy was padne ze śmiechu, nadrabiałam was i tak sie śmiałam że mnie teraz brzuch podwójnie boli :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja mam mdłości na całego, jak poczulam przez okno fajki to juz myslalam że bede rzygała kierownikowi do rękawa :unsure::unsure::unsure:

po pracy pojechalam do przychodni gdzie kiedys przyjmowala lekarka który prowadziła moją pierwszą ciąże, okaząło sie że od miesiąc ajuz tam nei pracuje tylko ma teraz sój gabinet. Ale namiary na nią nie mają. Noi klops. Pojechałam do domu i dawajta szukania u wujka google jakiegos telefonu. Udało się ... mam wizytę na 03 wrzesnia czyli dokładnie w dzien kiedy mam ostatnią tabletkę duphastonu uuuuf :-) ... Akcja udana !:-):-)

aha no i najważniejsze ... jak ja mogłam zapomnieć ... Pamela - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, oczywiście życzę Ci jak najszybciej ujrzenia II kreseczek :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry