• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej! jak mnie nie było to produkcja pełną parą. a teraz cisz. gdzie wy wszystkie?

ja dzisiaj miałam tapetowany pokój młodego. jutro może uda mi się wkleić fotki bo dzisiaj to już ciemno. jutro mam w planach ostatnie zakupy no i wózek zamawiamy jupi!

karola wymiękam przy twojej teściowej. łóżeczko śliczne. ja nie używam poduszki tylko pieluszkę. do wózka też nie planuję poduszki, ani nic dodatkowego. materacyk jest w wózku. tylko kocyk do przykrycia a na zimę pewnie śpiworek.
nawet nie chcę sobie wyobrazić jaki zestaw przygotowałaby teściowa dla Jagody na wyjście ze szpitala.

piąteczko już 31dc? no to teraz zaciskam &&&&&&&&&&&&&&& jeszcze bardziej. miałabyś super prezent dla m na rocznice. nic by go nie przebiło

agnieszka super prezent. no i z ciebie laska. tylko pozazdrościć

jane mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy. powodzenia i łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

katy hop, hop gdzie jesteś. jeszcze w PL? zjawiaj się u nas. co tam z tatą?

reklama
Hej dziewczynki :-)

My właśnie wróciliśmy z usg połówkowego :-) Bianka pokazuje już w brzuszku,że ma charakterek mamusi i nie dość, że się nie chciał ładnie do badania ułożyć, to jeszcze była tak ruchliwa,że nawet jak się udało coś uchwycić, to zaraz się zaczynała wiercić :-D:-D:-D Wazy 292g :-):-):-) No i termin z usg mam na 19.01, ale ja obstawiam 21.01 w urodziny mamusi :-D:-D:-D Na grupie zdjęcia :-)

Hej Kochaniutkie Kotenienki :-):-):-)

Po pierwsze chyba musze pasc na kolana przed Piateczka:sorry2::sorry2::sorry2: bo biedna sie dobija do mnie a ja niestety mamie dalam tel i zapomniala mi powiedziec ze mam smsy :szok::szok::szok::szok:
Wiec padam

To po krotce co i jak.
Ja jeszcze w Pl chociaz juz na wylocie bo wyjezdzamy w piatek rano:-(.........nigdzie nie bylam, nic nie zrobilam a tak planowalam.....nawet nie mialam jak sie wybrac na kawke z Jane ale moze mi wybaczy.........jak juz moj m przyjechal to bylo po ptakach bo auto tescia siadlo jak je wzielam:eek::eek::eek::eek:dodam ze chyba czekoalo na mnie zeby sie zepsuc (koszt naprawy 2300 zl :szok::szok::szok::szok::szok:) i pozniej mujsialam sie dzielic z m autem i tak bylo, szpital, hurtownie budowlane i dom i w kolo Macieju:eek::eek::eek: i znow szpital bo sie okazalo ze jak my taty nie nakarmimy to nikt tego nie zrobi:szok::szok::szok::szok:

Tato w srode wychodzi do domu , co prawda poturbowany , pozszywany jak stara poduszka ale jednak wraca do nas, wymeczyl sie biedny i powiem wam ze ten nasz szpital to porazka i jedna wielka korupcja......ale to temat rzeka:wściekła/y:

Co do staranek to tez nie powiem zebysmy szaleli:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co tu sie dzialo ktos mi po krotce stresci????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam nowe staraczki :-):-):-)

Edit........................................................chyba za pozno sie pojawilam bo juz nikogo nie ma

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry