reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry

nie wiem czy uda mi sie wszystkim odpisac :(

roszunko a co bys zrobila majac takiego nie jadka jak Lily? Ona nic nie chce jesc mamy problem z waga soada w siatce centylowej, tez bys nie wciskala? Bo ja juz nie wiem co robic

rozia moja tez pije mleko ok 150 max ale zazwyczaj 100 ml ze 3 razy w nocy tylko

u nas dzisiaj straszne wichury i najgorsze ze zapowiadaja jeszcze wieksze teraz mamy ok 60-70 km/h a ma byc ponad 100 jestem przerzerazona tym co dzieje sie na zewnatrz a i jeszcze okazalo sie ze jestesmy w strefie najwiekszych zagrozen
nie spimy od 7 bo tak huczy a u nas to juz kleska bo pociagi nie jezdza,samoloty odwolane metro jezdzi tylko pod ziemia jedyne czego sie boje to braku pradu :(

milego dnia

reklama
Cześć Aniu :-0 napisz coś wiecej o sobie ... Skąd jestes, czy długo staraliście się o dzidzię i takie tam :-) No i przede wszystkim gratuluję :-)

Jestem z woj.śląskiego z Rybnika ;)
hmm staraliśmy się o dzidzie z 3 miesiące no i w koncu jak sie udało to nie mogłam w to uwierzyc :))
juz się nie mogę doczekac jak sie urodzi:)

Prawdopodobnie to będzie chłopczyk- Aleks.

Super :-) To szybko Wam poszło :-) Mój siostrzeniec też jest Aleks :-) A konkretnie Aleksander :-) Jak się czujesz?? Jakieś dolegliwości ciążowe czy raczej spokojnie ciąże przechodzisz??

no szybko szybko, nawet sie tego nie spodziewałam :-) ale jest to najszczęśliwszy moment w moim życiu :)
czuje się różnie:
-już trzeci raz dopadła mnie grzybica pochwy.. jakoś trudno mi się jej pozbyc..
-chodzę często do ubikacji siku niewiem czy przez infekcje czy przez to ze maluszek naciska na pęcherz,
-plecy, pośladek i nogi mnie bolą, podobno to rwa kulszowa :( i może trwac do końca ciąży..
-pajączki na nogach mi wyskakują..
ale od 4 litopada ide na l4 wiec będę miała wiecej czasu na odpoczynek :)

reklama
Hej!
Dziekuje za miłesłowa o nas.
Tak to prawda Bartuś jest przesłodki, ale rózki tez umie pokazac:tak:
Dzis mamy ciezki dzien Bartus bardzo marudny.Ja juz sie zastanawiam czy przypadkiem jemu cos nie dolega:eek: Nie wiem moze mu czegos brakuje jakis witamin czy cos ..Juz róznie z męzem myslimy. Powiem wam szczerze ze bardzo sie o niego martwie, bo nic mu nie pasuje nawe na rekach placze. jest strasznie strachliwy. Ze spaniem tak jak pisalam jest troszke lepiej.

Pozdrawiam Was cieplutko:-)

Do góry