reklama
Ewirut,synus przecudowny! Ach jakby sie chcialo znow utulic takiego okruszka :-)
Lilu,jak twoja dieta?trwasz nadal? Wspolczuje sytuacji.teraz z koncem roku znow bedzie zastoj w agencjach.
Roza,mi tez sie Zosia podoba,no i Zuzia :-)
My dzis popoludnie spedzilismy u kolezanki na nowym mieszkaniu.jutro wybieramy sie na male zakupy,moze mamuska w koncu cos sobie ladnego kupi :-) trzeba sobie jakos zajac czas kiedy m nieobecny. A w niedziele do tesciow na obiad wybywamy. Milego weekendu :-)
Lilu,jak twoja dieta?trwasz nadal? Wspolczuje sytuacji.teraz z koncem roku znow bedzie zastoj w agencjach.
Roza,mi tez sie Zosia podoba,no i Zuzia :-)
My dzis popoludnie spedzilismy u kolezanki na nowym mieszkaniu.jutro wybieramy sie na male zakupy,moze mamuska w koncu cos sobie ladnego kupi :-) trzeba sobie jakos zajac czas kiedy m nieobecny. A w niedziele do tesciow na obiad wybywamy. Milego weekendu :-)
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Bry dzien
rozia my tez nie mamy planow na dzis ,pogoda taka sobie nie ma sloneczka ale jest cieplo
roszpunko moja dieta niestety zostalatragicznie przerwana
Przez serniko-brownes 3tyg temu
Kurcze pierwszy raz w zyciu tak mi sie zdarzylo zeby przerwac diete ale dalam sobie czas do wiosny teraz poczekam bo beda swieta za dwa miesiace a po swietach zaraz ruszam z nowa sila
milego dnia wszystkim
rozia my tez nie mamy planow na dzis ,pogoda taka sobie nie ma sloneczka ale jest cieplo
roszpunko moja dieta niestety zostalatragicznie przerwana

milego dnia wszystkim
P
Paula~
Gość
Hello :-)
Jezusie ale się utyrałam z rańca
Najpierw byliśmy na zakupach, a później sprzątanie... nawet okna umyliśmy 
Aleeee teraz już tylko leżymy i pachniemy :-):-):-)
Rozia jestem u Puzla więc mam lepszy dostęp do lapka, bo On tylkooo stacjonarny
Także będę z doskoku obecna 
Marysiu mniaaaaaammmmm hipcie
Właśnie, a propo hipci, to kiedyś pisałam do LiLuu, że u nas takich nie ma, ale jednak są, ostatnio znalazłam
Ewirut pięknego macie synusia :*
Roszpunko a to gdzie znowu męża zgubiłaś? ;-)
U mnie wczoraj piękna pogoda była, niektórzy ludzie w krótkich rękawkach chodzili
a i dzisiaj nie jest źle, słoneczko przeziera i nie ma już takiego upału, raczej rześko, ale pięknie :-)
Przypominam, że dzisiejszej nocy śpimy o godzinę dłużej!!!
Miłego Dnia Babulce :*
Jezusie ale się utyrałam z rańca

Aleeee teraz już tylko leżymy i pachniemy :-):-):-)
Rozia jestem u Puzla więc mam lepszy dostęp do lapka, bo On tylkooo stacjonarny

Marysiu mniaaaaaammmmm hipcie

Właśnie, a propo hipci, to kiedyś pisałam do LiLuu, że u nas takich nie ma, ale jednak są, ostatnio znalazłam

Ewirut pięknego macie synusia :*
Roszpunko a to gdzie znowu męża zgubiłaś? ;-)
U mnie wczoraj piękna pogoda była, niektórzy ludzie w krótkich rękawkach chodzili

Przypominam, że dzisiejszej nocy śpimy o godzinę dłużej!!!

Miłego Dnia Babulce :*
witam
my tez bez planow..
rano ogarnelam domek co by wolne miec i sie lenic..a tu d... bo znow mam 3.5-latka w domu ktoremu sie nudzi i chce sie bawic z moja corcia.:-):-)
no zesz nie dadza mi odpoczac..codzienne za nianke robie..
murzynek sie piecze ..zaraz biore sie za obiad..
a pozniej biore sie za wyprawke :-):-)
milego dnia..
my tez bez planow..
rano ogarnelam domek co by wolne miec i sie lenic..a tu d... bo znow mam 3.5-latka w domu ktoremu sie nudzi i chce sie bawic z moja corcia.:-):-)
no zesz nie dadza mi odpoczac..codzienne za nianke robie..
murzynek sie piecze ..zaraz biore sie za obiad..
a pozniej biore sie za wyprawke :-):-)
milego dnia..
P
Paula~
Gość
Joasiu a cóż to masz za dzieciaczka?
Pochwal się jak coś uda Ci się zakupić dla Małej
Pochwal się jak coś uda Ci się zakupić dla Małej

to synek mojego brata..no nie idzie sie odczepic..codziennie jest u nas..bo podobno chce sie pobawic..:-)oni od niego odpoczywaja cale dnie a ja ...jak nie u mnie to u mojej mamy..tez bym tak chciala dzieci gdzies podrzucac:-) ale ktos musi miec gorzej..
a co do zakupow to szukam poscieli- kremowej..i czegos na wyjscie ze szpitala dla corci pod kombinezon.i nie wiem czy pajaca polarowego czy dresy.. za duzy wybor.:-):-)
a co do zakupow to szukam poscieli- kremowej..i czegos na wyjscie ze szpitala dla corci pod kombinezon.i nie wiem czy pajaca polarowego czy dresy.. za duzy wybor.:-):-)
reklama
U mnie dzis piekna pogoda byla.upolowalam sobie kurtke na zime i koszule.i szlag by to,bo dopiero teraz zauwazylam,ze jeden zatrzask jest zepsuty.jutro uderzam do sklepu jeszcze raz wymienic na inna.
Lilu,to zaczniemy razem po swietach,bo latem tez bym chciala wygladac jako tako. :-)
Paula, m w delegacji.w srode wraca.
Joanna,u nas tez byl problem z podrzucaniem dzieci.ile ja sie nasiedzialam z siostrzencami.a teraz sama nie mam gdzie malego podrzucic,bo siostry maja swoje sprawy...rzeczywiscie wybor ubranka jest mega trudny,tyle tych pieknosci jest :-) zazdroszcze ;-)
Lilu,to zaczniemy razem po swietach,bo latem tez bym chciala wygladac jako tako. :-)
Paula, m w delegacji.w srode wraca.
Joanna,u nas tez byl problem z podrzucaniem dzieci.ile ja sie nasiedzialam z siostrzencami.a teraz sama nie mam gdzie malego podrzucic,bo siostry maja swoje sprawy...rzeczywiscie wybor ubranka jest mega trudny,tyle tych pieknosci jest :-) zazdroszcze ;-)
Podziel się: