reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ewirut,synus przecudowny! Ach jakby sie chcialo znow utulic takiego okruszka :-)

Lilu,jak twoja dieta?trwasz nadal? Wspolczuje sytuacji.teraz z koncem roku znow bedzie zastoj w agencjach.

Roza,mi tez sie Zosia podoba,no i Zuzia :-)

My dzis popoludnie spedzilismy u kolezanki na nowym mieszkaniu.jutro wybieramy sie na male zakupy,moze mamuska w koncu cos sobie ladnego kupi :-) trzeba sobie jakos zajac czas kiedy m nieobecny. A w niedziele do tesciow na obiad wybywamy. Milego weekendu :-)

Bry dzien

rozia my tez nie mamy planow na dzis ,pogoda taka sobie nie ma sloneczka ale jest cieplo

roszpunko moja dieta niestety zostalatragicznie przerwana :-D:-D Przez serniko-brownes 3tyg temu :-p Kurcze pierwszy raz w zyciu tak mi sie zdarzylo zeby przerwac diete ale dalam sobie czas do wiosny teraz poczekam bo beda swieta za dwa miesiace a po swietach zaraz ruszam z nowa sila

milego dnia wszystkim

Hello :-)

Jezusie ale się utyrałam z rańca
:szok: Najpierw byliśmy na zakupach, a później sprzątanie... nawet okna umyliśmy :cool2:
Aleeee teraz już tylko leżymy i pachniemy :-):-):-)

Rozia jestem u Puzla więc mam lepszy dostęp do lapka, bo On tylkooo stacjonarny
:huh: Także będę z doskoku obecna :tak:

Marysiu mniaaaaaammmmm hipcie
:-p

Właśnie, a propo hipci, to kiedyś pisałam do LiLuu, że u nas takich nie ma, ale jednak są, ostatnio znalazłam
:-p

Ewirut
pięknego macie synusia :*

Roszpunko a to gdzie znowu męża zgubiłaś?
;-)

U mnie wczoraj piękna pogoda była, niektórzy ludzie w krótkich rękawkach chodzili
:-p a i dzisiaj nie jest źle, słoneczko przeziera i nie ma już takiego upału, raczej rześko, ale pięknie :-)

Przypominam, że dzisiejszej nocy śpimy o godzinę dłużej!!!
:cool2:

Miłego Dnia Babulce :*

witam
my tez bez planow..
rano ogarnelam domek co by wolne miec i sie lenic..a tu d... bo znow mam 3.5-latka w domu ktoremu sie nudzi i chce sie bawic z moja corcia.:-):-)
no zesz nie dadza mi odpoczac..codzienne za nianke robie..

murzynek sie piecze ..zaraz biore sie za obiad..

a pozniej biore sie za wyprawke :-):-)

milego dnia..

to synek mojego brata..no nie idzie sie odczepic..codziennie jest u nas..bo podobno chce sie pobawic..:-)oni od niego odpoczywaja cale dnie a ja ...jak nie u mnie to u mojej mamy..tez bym tak chciala dzieci gdzies podrzucac:-) ale ktos musi miec gorzej..
a co do zakupow to szukam poscieli- kremowej..i czegos na wyjscie ze szpitala dla corci pod kombinezon.i nie wiem czy pajaca polarowego czy dresy.. za duzy wybor.:-):-)

reklama
U mnie dzis piekna pogoda byla.upolowalam sobie kurtke na zime i koszule.i szlag by to,bo dopiero teraz zauwazylam,ze jeden zatrzask jest zepsuty.jutro uderzam do sklepu jeszcze raz wymienic na inna.

Lilu,to zaczniemy razem po swietach,bo latem tez bym chciala wygladac jako tako. :-)

Paula, m w delegacji.w srode wraca.

Joanna,u nas tez byl problem z podrzucaniem dzieci.ile ja sie nasiedzialam z siostrzencami.a teraz sama nie mam gdzie malego podrzucic,bo siostry maja swoje sprawy...rzeczywiscie wybor ubranka jest mega trudny,tyle tych pieknosci jest :-) zazdroszcze ;-)

Do góry