reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Coś mi się dzisiaj BB pierdzieli :baffled:

Truskafffka oj to dobrze, że Mati bez przeszkód może chodzić do przedszkola :-) a kolega tak swoją drogą to ma twardą głowę, że uszedł bez większego uszkodzenia zębami Matika :-D;-)

LiLuu
oby szybko się ułożyło :*

Co do zdrobnienia imienia Marcelina, to jest sporo np.: Marcela, albo Cysia (tak nazywam koleżankę) ;-)

Przepraszam, ale nie wiem co której jeszcze napisać, ale czytam dzisiaj na raty... :dry:

reklama
Uf dopiero usialdlam ale ciacho zrobione :-) Zapraszam
a tak sie prezentuje mniam warto bylo 4 h poswiecic

image.jpg

Dodam ze to kremowka ale kto jej nie zna :-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 34
Liluu - nie katuj mnie tak bo ja jeszcze takich rzeczy nie jadam :hmm:

Truskaffka - dobrze że może chodzić do przedszkola. Oby te ich posiłki były jadalne :tak: ....... Ty mnie nie strasz tym buntem bo i tak nie jest lekko :rofl2:

jeśli chodzi o badanie na Hiv to chyba powoli robi się stndardem. Lepiej wiedzieć bo zaraz po porodzie trzeba podać dziecku leki.

LiLuu aaaaaaaaa jaka piękna :tak:
Zostanie jakiś kawałek do jutra? To przyjadę :-)
Moi rodzice jak jechali ostatnio od dziadków (akuratnie przejeżdżają przez Wadowice) to podjechali po kremówki papieskie :-p

Rozia wejdz sobie na strone Moje wypieki ja tylko z tego bloga pieke ciasta :tak:

A pogoda - pochmurnie az ciemno normalnie buuu jak ja nie lubie tego okresu

milego dnia

reklama
Tak Katrino napoleonka to co innego :tak:
Wiesz gdybys byla wczoraj wieczorem to dalabym ci kawalek :zawstydzona/y::-p A tak siedzialam sama z kremowka i wiercipiętkiem moim ;-)

A i moim zdaniem kremowka lepsza od napoleonki ale wiadomo kwestia smaku

Do góry