Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w taką pogodę tylko głowa boli
mąż zapalony wędkarz wybiera się na rybki pod gdańsk z ekipą ehhh jakoś mi sie samej nie chce siedzieć, ale będę się obijać w weekend:-)
Zapraszam raz jeszcze
A z jedzeniem bedzie problem bo taki duzy chlop wiadomo ze nie chce papek siostry jesc 
Ale co zrobic ,moj za to w domu siedzi bo znowu nic nie ma mowie wam coraz bardziej dojrzewam do decyzji powrotu do pracy bo chociaz staly pewny dochod bedzie coc maly ale zawsze

mamy godzine 11:00 a ja jeszcze nie jadłam śniadania
... mam nadzieje że wreszcie padnie bo właśnie siedze i bujam ją w wózku. Zaraz mi ręka odpadnie 

.... ja tez jestem niskociśnieniowiec i teraz mam przerąbane bo zawsze ratowałam się kawą no a teraz nie pije bo dopiero Lilka by się rozbrykała 

... on nigdy nie chciał spac z nami, nawet rano do naszego łóżka nie lubi przychodzić a tu nagle takie coś. Generalnie bardziej przytulny się robi.
Ja nie wiem on chyba sie boi pytac ? Nie wiem ,teraz w agencji cisza wiec czeka a ja do 11 musze zaplacic kolejny czynsz