reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Popieram LiLuu :-)

Że tak wyskoczę jak Filip z konopi
:laugh2: W ten weekend zmieniają czas, jak to będzie z mierzeniem tempki? :confused: Mam coś odejmować, dodawać, czy nie zawracać sobie tym głowy i po prostu mierzyć nadal o 6:00, przesuniętej 6:00? :-p

na zewnątrz znów lato, więc korzystamy :rofl2:

Mati miał wczoraj zderzenie czołowe z kolegą w przedszkolu, niestety kolega niższy więc głową trafił w twarz Matika, polała się krew z dziąseł..ehh dziś D zabrał Go do dentysty i na prześwietlenie, ponoć w miarę oki, ale szczegółów nie znam, czekam na chłopaków

Losiczko zaszalałaś :-p:-D:-D:-D:-D :rofl2::eek:
Roza super wieści, inaczej być nie mogło:tak::-) a jak u was z imieniem?
no i czekam na zdjęcia :)
Paula teraz zmieniamy? ja nigdy nie wiem kiedy:-D wiem tylko że w tą jedną noc śpimy godzinę dłużej co cieszy mnie niezmiernie:-D

Truskafffka biedny Matik :szok: Oby obyło się bez większych uszkodzeń :tak:
Ja też nigdy nie pamiętałam, ale kuzyn miał wesele w ten pamiętny weekend, dzięki czemu bawiliśmy się godzinę dłużej :laugh2: i od tego momentu pamiętam, że to jest właśnie ostatni weekend października :tak:

[SUP]paula nic sie mnie dzieje dalej mierzysz tak samo ty[/SUP][SUB][/SUB]lko w ten jeden dzien zaznaczasz jako zaburzona :-)

Truskafffka daj znac co i jak z Matikiem

Heloł.
Truskafka,biedny Matik.mam nadzieje ze wszystko w porzadku.

Joanna,roza gratuluje udanych wizyt.

Ja dzis w pracy do 15,a potem szybko po malego i na spacer.poszlismy zrobic mala sesje foto w lesie,potem na plac zabaw.piekny dzis byl dzien,szkoda tylko ze wiekszosc spedzilam w pracy.jutro ma byc gorzej,ale w piatek znow pieknie :-)
Powiem wam,ze sie chyba starzeje,bo trace cierpliwosc do dzieciuchow w pracy :p

dziękuję dziewczyny :)

Mati przede wszystkim super dzielny pacjent:-):tak: na ząbkach ma drucik, który ma utrzymać sztywno - zwłaszcza tą górną STAŁĄ jedynkę, bo jednak nieco naruszona jest. Poza tym za tydzień do kontroli i przez dwa tygodnie ma jeść miękkie rzeczy, w sumie powinien jeść to co Melka najlepiej, ale weźcie go namówcie..matkoooo jakbym co najmniej truciznę podsuwała :-p ale dajemy radę :)
Po każdym jedzeniu mycie ząbków i płukanie specjalnym plynem. Bo teraz głównie chodzi o to żeby żadne zarazki nie wdarły się w ranę pod ząbka..bo to byłby problem poważniejszy..

Nie wiem tylko co z przedszkolem, będę jutro dzwonić, czy dadzą radę przez te dwa tygodnie jedzenie młodemu robić specjalne, czy mam go przetrzymać w domu..

reklama
Truskaffka - kurcze niefajnie z tym wypadkiem. Biedny musi sie teraz przemęczyć ale z dwojga złego dobrze że mu tej 1-dynki nie wybił.

Joanna - masz śliczny zgrabniutki brzuszek :) tych dodatkowych kg wcale nie widać :-)

Roza - a to chyba przyszła modelka Ci rośnie jak lubi tak pozować :-):-):-) fajnie że płeć potwierdzona to teraz zacznie sie pewnie zakupowe szaleństwo :)

Liluu - mmmmmmmm ale bym zjadła gołąbki

Roszpunka - a co dopiero będzie za 10 lat? :-D:-D:-D

Paula - zrobiłabym tak samo jak poradziła Liluu

Do góry