reklama
P
Paula~
Gość
Popieram LiLuu :-)
Że tak wyskoczę jak Filip z konopi
W ten weekend zmieniają czas, jak to będzie z mierzeniem tempki?
Mam coś odejmować, dodawać, czy nie zawracać sobie tym głowy i po prostu mierzyć nadal o 6:00, przesuniętej 6:00? 
Że tak wyskoczę jak Filip z konopi

truskafffka
Fanka BB :)
na zewnątrz znów lato, więc korzystamy 
Mati miał wczoraj zderzenie czołowe z kolegą w przedszkolu, niestety kolega niższy więc głową trafił w twarz Matika, polała się krew z dziąseł..ehh dziś D zabrał Go do dentysty i na prześwietlenie, ponoć w miarę oki, ale szczegółów nie znam, czekam na chłopaków
Losiczko zaszalałaś

Roza super wieści, inaczej być nie mogło
:-) a jak u was z imieniem?
no i czekam na zdjęcia
Paula teraz zmieniamy? ja nigdy nie wiem kiedy
wiem tylko że w tą jedną noc śpimy godzinę dłużej co cieszy mnie niezmiernie

Mati miał wczoraj zderzenie czołowe z kolegą w przedszkolu, niestety kolega niższy więc głową trafił w twarz Matika, polała się krew z dziąseł..ehh dziś D zabrał Go do dentysty i na prześwietlenie, ponoć w miarę oki, ale szczegółów nie znam, czekam na chłopaków
Losiczko zaszalałaś

Roza super wieści, inaczej być nie mogło

no i czekam na zdjęcia
Paula teraz zmieniamy? ja nigdy nie wiem kiedy

P
Paula~
Gość
Truskafffka biedny Matik
Oby obyło się bez większych uszkodzeń 
Ja też nigdy nie pamiętałam, ale kuzyn miał wesele w ten pamiętny weekend, dzięki czemu bawiliśmy się godzinę dłużej
i od tego momentu pamiętam, że to jest właśnie ostatni weekend października 

Ja też nigdy nie pamiętałam, ale kuzyn miał wesele w ten pamiętny weekend, dzięki czemu bawiliśmy się godzinę dłużej

Heloł.
Truskafka,biedny Matik.mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
Joanna,roza gratuluje udanych wizyt.
Ja dzis w pracy do 15,a potem szybko po malego i na spacer.poszlismy zrobic mala sesje foto w lesie,potem na plac zabaw.piekny dzis byl dzien,szkoda tylko ze wiekszosc spedzilam w pracy.jutro ma byc gorzej,ale w piatek znow pieknie :-)
Powiem wam,ze sie chyba starzeje,bo trace cierpliwosc do dzieciuchow w pracy
Truskafka,biedny Matik.mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
Joanna,roza gratuluje udanych wizyt.
Ja dzis w pracy do 15,a potem szybko po malego i na spacer.poszlismy zrobic mala sesje foto w lesie,potem na plac zabaw.piekny dzis byl dzien,szkoda tylko ze wiekszosc spedzilam w pracy.jutro ma byc gorzej,ale w piatek znow pieknie :-)
Powiem wam,ze sie chyba starzeje,bo trace cierpliwosc do dzieciuchow w pracy
P
Paula~
Gość
LiLuu dziękuję skarbnico wiedzy :-) :*
Roszpunka w takim razie czekamy na owoce sesji
Na pewno Maksiu ma piękne zdjęcia, nie dość, że On przystojniacha to jeszcze pogoda sprzyja zdjęciom- piękna polska złota jesień 
Rozia to do spanka
Roszpunka w takim razie czekamy na owoce sesji

Rozia to do spanka

truskafffka
dziękuję dziewczyny 
Mati przede wszystkim super dzielny pacjent:-)
na ząbkach ma drucik, który ma utrzymać sztywno - zwłaszcza tą górną STAŁĄ jedynkę, bo jednak nieco naruszona jest. Poza tym za tydzień do kontroli i przez dwa tygodnie ma jeść miękkie rzeczy, w sumie powinien jeść to co Melka najlepiej, ale weźcie go namówcie..matkoooo jakbym co najmniej truciznę podsuwała
ale dajemy radę 
Po każdym jedzeniu mycie ząbków i płukanie specjalnym plynem. Bo teraz głównie chodzi o to żeby żadne zarazki nie wdarły się w ranę pod ząbka..bo to byłby problem poważniejszy..
Nie wiem tylko co z przedszkolem, będę jutro dzwonić, czy dadzą radę przez te dwa tygodnie jedzenie młodemu robić specjalne, czy mam go przetrzymać w domu..
Mati przede wszystkim super dzielny pacjent:-)

Po każdym jedzeniu mycie ząbków i płukanie specjalnym plynem. Bo teraz głównie chodzi o to żeby żadne zarazki nie wdarły się w ranę pod ząbka..bo to byłby problem poważniejszy..
Nie wiem tylko co z przedszkolem, będę jutro dzwonić, czy dadzą radę przez te dwa tygodnie jedzenie młodemu robić specjalne, czy mam go przetrzymać w domu..
reklama
-Lorelain-
Truskaffka - kurcze niefajnie z tym wypadkiem. Biedny musi sie teraz przemęczyć ale z dwojga złego dobrze że mu tej 1-dynki nie wybił.
Joanna - masz śliczny zgrabniutki brzuszek
tych dodatkowych kg wcale nie widać :-)
Roza - a to chyba przyszła modelka Ci rośnie jak lubi tak pozować :-):-):-) fajnie że płeć potwierdzona to teraz zacznie sie pewnie zakupowe szaleństwo
Liluu - mmmmmmmm ale bym zjadła gołąbki
Roszpunka - a co dopiero będzie za 10 lat?

Paula - zrobiłabym tak samo jak poradziła Liluu
Joanna - masz śliczny zgrabniutki brzuszek
Roza - a to chyba przyszła modelka Ci rośnie jak lubi tak pozować :-):-):-) fajnie że płeć potwierdzona to teraz zacznie sie pewnie zakupowe szaleństwo
Liluu - mmmmmmmm ale bym zjadła gołąbki
Roszpunka - a co dopiero będzie za 10 lat?

Paula - zrobiłabym tak samo jak poradziła Liluu
Podziel się: