reklama
P
Paula~
Gość
Witam :-)
Roszpunko mam nadzieję, że nie prędko ;-)
Rozia zapraszam na kawulca, u nas pod dostatkiem
A ja dzisiaj wracam do domu :-( muszę auto odebrać od mechanika... ehhh jak mi się nie chce jechać
Buziaczki Babulce :*
Roszpunko mam nadzieję, że nie prędko ;-)
Rozia zapraszam na kawulca, u nas pod dostatkiem

A ja dzisiaj wracam do domu :-( muszę auto odebrać od mechanika... ehhh jak mi się nie chce jechać

Buziaczki Babulce :*
Roza_
Fanka BB :)
Hej:-)
wpadam się przywitać:-) poczytać co tam u Was.
Miłego dnia
wpadam się przywitać:-) poczytać co tam u Was.
Miłego dnia

LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Dzien dobry
rozia wpadaj na kawusie
Paula jak ja cie rozumiem mnie by tez sie nie chcialo ;-)
My tez dzis pobudka wczesniej chyba ta zmiana czasu dala sie we znaki
Ja robie taki ocieplaczek -bolero dla Lilki bo jednak jak wstaje po spaniu to potem raczki zimnie
milego dnia
rozia wpadaj na kawusie

Paula jak ja cie rozumiem mnie by tez sie nie chcialo ;-)
My tez dzis pobudka wczesniej chyba ta zmiana czasu dala sie we znaki
Ja robie taki ocieplaczek -bolero dla Lilki bo jednak jak wstaje po spaniu to potem raczki zimnie
milego dnia
Marysia77
Dzien dobry - u na pochmurno, deszczowo i humoru brak 
ale zycze milego :-)

ale zycze milego :-)
P
Paula~
Gość
LiLuu co się dziwić dzieciakom, że nie mogą się przestawić na nowy czas, skoro mój Puzel też ma z tym problem 
Laseczki, dzisiaj idę na rozmowę o pracę
ale dopiero na 16:00, także poproszę o kciuki
a później do domu pociągiem
Nie chcę Puzelka ciągnąć żeby mnie zawoził do domu, bo On ma nocki, to by nie wypoczął, wystarczy że będzie mnie woził po śląsku dziś na tą rozmowę i PKP ;-) Ale chyba się posram ze strachu w tym pociągu, bo będzie już ciemno...
a ja jakoś nie darzę tej komunikacji sympatią ;-)

Laseczki, dzisiaj idę na rozmowę o pracę

truskafffka
Witam,
Zasiadłam właśnie z kawulcem, więc dziele i licze na kawałek jakiego ciacha od Liluu
Co do przestawienia czasu, moja mała też na stary czas- zwłaszcza jeśli chodzi o pobudkę w nocy na mleko, jak w pysk strzelił wstaje o 4:45 wg starego czasu, więc według nowego o 3:45. Dziś udało mi się ją przetrzymać do 4:40 (nowego czasu), wypiła mleczko i sruu do spania, pospała do 8ej -co mnie cieszy, bo po przestawieniu czasu wstawała o 7ej (starej 8ej
)
Mati pamiętam że elegancko jak w zegarku współpracował, przestawiał się bez problemu na nowy czas, a żmijka stopniowo się przestawia
Paula &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Mega zaciśniete
Zasiadłam właśnie z kawulcem, więc dziele i licze na kawałek jakiego ciacha od Liluu

Co do przestawienia czasu, moja mała też na stary czas- zwłaszcza jeśli chodzi o pobudkę w nocy na mleko, jak w pysk strzelił wstaje o 4:45 wg starego czasu, więc według nowego o 3:45. Dziś udało mi się ją przetrzymać do 4:40 (nowego czasu), wypiła mleczko i sruu do spania, pospała do 8ej -co mnie cieszy, bo po przestawieniu czasu wstawała o 7ej (starej 8ej
Mati pamiętam że elegancko jak w zegarku współpracował, przestawiał się bez problemu na nowy czas, a żmijka stopniowo się przestawia
Paula &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Mega zaciśniete
Paula trzymam kciuki :-)
truskafffka no ja sie zastanawiam czy Bianka się przestawi... Bo wieczorem kąpiemy ja o 20, czyli na stary czas 21 i jakos wytrzymuje, a rano się nie przestawiła... Ale w sumie w nocy niespokojnie spała, więc to może dlatego... chyba jej sie przebijają te dwa zęby ...
Zapomniałam Wam napisać, że kupiłam wczoraj Biance smoczek do kaszek... No i klapa, bo Bianka nim gardzi... On jest jednak troszkę większy od tych dotychczasowych i chyba troszkę twardszy i Bianka go nie chce...
truskafffka no ja sie zastanawiam czy Bianka się przestawi... Bo wieczorem kąpiemy ja o 20, czyli na stary czas 21 i jakos wytrzymuje, a rano się nie przestawiła... Ale w sumie w nocy niespokojnie spała, więc to może dlatego... chyba jej sie przebijają te dwa zęby ...
Zapomniałam Wam napisać, że kupiłam wczoraj Biance smoczek do kaszek... No i klapa, bo Bianka nim gardzi... On jest jednak troszkę większy od tych dotychczasowych i chyba troszkę twardszy i Bianka go nie chce...
Ostatnia edycja:
reklama
P
Paula~
Gość
Dziękuję Dziewczynki z kciuki :*
Rozmowa przebiegła bardzo sympatycznie, teraz tylko czekać czy zadzwonią
jeżeli odezwą się do poniedziałku do godz. 17:00 to znaczy, że coś z tego będzie, jeśli nie to niestety... Trzeba będzie zakasać rękawy i szukać dalej ;-) Chciała bym żeby jednak coś z tego wyszło, bo praca wygląda na fajną :-)
LiLuu tak, pracy szukam u Puzla
początkowo nie byłam zdecydowana gdzie szukać, ale jak przemyślałam sprawę to stwierdziłam, że lepiej znaleźć już coś porządnego tam, skoro i tak moja przeprowadzka jest kwestią czasu... a gdybym znalazła pracę w moim mieście, to później bym sobie pluła w brodę gdybym musiała ją zostawić... 
Rozmowa przebiegła bardzo sympatycznie, teraz tylko czekać czy zadzwonią

LiLuu tak, pracy szukam u Puzla

Podziel się: