Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale dopiero na 16:00, także poproszę o kciuki
a później do domu pociągiem
Nie chcę Puzelka ciągnąć żeby mnie zawoził do domu, bo On ma nocki, to by nie wypoczął, wystarczy że będzie mnie woził po śląsku dziś na tą rozmowę i PKP ;-) Ale chyba się posram ze strachu w tym pociągu, bo będzie już ciemno...
a ja jakoś nie darzę tej komunikacji sympatią ;-)
jeżeli odezwą się do poniedziałku do godz. 17:00 to znaczy, że coś z tego będzie, jeśli nie to niestety... Trzeba będzie zakasać rękawy i szukać dalej ;-) Chciała bym żeby jednak coś z tego wyszło, bo praca wygląda na fajną :-)
początkowo nie byłam zdecydowana gdzie szukać, ale jak przemyślałam sprawę to stwierdziłam, że lepiej znaleźć już coś porządnego tam, skoro i tak moja przeprowadzka jest kwestią czasu... a gdybym znalazła pracę w moim mieście, to później bym sobie pluła w brodę gdybym musiała ją zostawić...