reklama
katrina115
Potrójna Mama
hello
Dziewczynki - gorąco polecam, ale ostrzegam, że wciąga: Маша и Медведь - Маша + каша - YouTube
Dziewczynki - gorąco polecam, ale ostrzegam, że wciąga: Маша и Медведь - Маша + каша - YouTube
Dzień dobry :-)
My od 7 na nogach, a do tego Bianka coś w nocy spać nie mogła... musiałam ją na rękach usypiać, a jak ją odkładałam do łóżeczka, to po chwili zaczynała sie kręcic i w końcu budziła... nie mogła wejść w głębszy sen... W końcu wzięłam ją do naszego łóżka i jak się przytuliłyśmy, to w końcu zasnęła twardo i spała do 7 ... Ledwo żyję :-(
U mnie dziś szaro i buro, a u Was ??
Miłego dnia :-)
My od 7 na nogach, a do tego Bianka coś w nocy spać nie mogła... musiałam ją na rękach usypiać, a jak ją odkładałam do łóżeczka, to po chwili zaczynała sie kręcic i w końcu budziła... nie mogła wejść w głębszy sen... W końcu wzięłam ją do naszego łóżka i jak się przytuliłyśmy, to w końcu zasnęła twardo i spała do 7 ... Ledwo żyję :-(
U mnie dziś szaro i buro, a u Was ??
Miłego dnia :-)
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witam
rozia wspolczuje
Moim zdaniem to kolejny zabek tak ja meczy mamy to samo tyle ze my spimy raem to wyglada to inaczej.
Ja dzis bez humoru , nie mam ochoty na nic za chwile dentysta a potem nie wiem co zrobie ze soba
milego dnia
rozia wspolczuje

Ja dzis bez humoru , nie mam ochoty na nic za chwile dentysta a potem nie wiem co zrobie ze soba
milego dnia
P
Paula~
Gość
Witam ;-)
U mnie pogoda dzisiaj średniawa, może nie pada- jeszcze
ale jest chłodnawo (11'C) w porównaniu do ostatnich ciepłych dni 
Rozia praca biurowo-administracyjna w szkole dla dorosłych (liceum, szkoły policealna i kursy), bardzo fajna sprawa, no ale nie nastawiam się ani pozytywnie ani negatywnie, zobaczymy co będzie
Co najważniejsze "normalna" umowa. Nie ukrywam, że bardzo chciała bym ta pracę... Nieskromnie powiem, że dobrze się "sprzedałam" na rozmowie ;-) ale wiadomo jak to jest, trzeba mieć po prostu szczęście, żeby wybrali akurat mnie spośród całej, podobno sporej gromady chętnych
Chociaż prezes i ogólnie firma nie z rejonu, więc raczej nie ma mowy o układach typu: ciocia, wujek, babcia, dziadek itp. łańcuszek zatrudnienia :-)
Oj, to Bianka pokazała różki ;-) aleeee od czasu do czasu można, żeby mamcia nie zapomniała, że ma dzieciątko :-)
Katrina fajna baja :-)
LiLuu co się dzieje Słoneczko? :*
Miłego Dzionka :*
U mnie pogoda dzisiaj średniawa, może nie pada- jeszcze

Rozia praca biurowo-administracyjna w szkole dla dorosłych (liceum, szkoły policealna i kursy), bardzo fajna sprawa, no ale nie nastawiam się ani pozytywnie ani negatywnie, zobaczymy co będzie

Oj, to Bianka pokazała różki ;-) aleeee od czasu do czasu można, żeby mamcia nie zapomniała, że ma dzieciątko :-)
Katrina fajna baja :-)
LiLuu co się dzieje Słoneczko? :*
Miłego Dzionka :*
praca P??
Paula Bianka tu już troszku różki pokazuje :-) Zeby nie było,ze ona cały czas taka grezeczna :-) Np. na spacerach czasami trzeba ją nieść, bo nie chce być w wózku i tak ół spaceru ją przenoszę (aczkolwiek nie zawsze :-) ) Albo jak jej czegoś nie dam albo nie może sama dosięgnąć to jest wrzask :-) wymuszaczka mała :-) Także Swoje różki pokazuje czasami, ale fakt moglo być gorzej ;-) :-)
Paula Bianka tu już troszku różki pokazuje :-) Zeby nie było,ze ona cały czas taka grezeczna :-) Np. na spacerach czasami trzeba ją nieść, bo nie chce być w wózku i tak ół spaceru ją przenoszę (aczkolwiek nie zawsze :-) ) Albo jak jej czegoś nie dam albo nie może sama dosięgnąć to jest wrzask :-) wymuszaczka mała :-) Także Swoje różki pokazuje czasami, ale fakt moglo być gorzej ;-) :-)
P
Paula~
Gość
Rozia i tak ogólnie masz Ją mega grzeczną, więc od czasu do czasu nie zaszkodzi jak ponegocjuje swoje warunki 
LiLuu tulę mocno :*

LiLuu tulę mocno :*
reklama
Podziel się: