reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry :-)

My od 7 na nogach, a do tego Bianka coś w nocy spać nie mogła... musiałam ją na rękach usypiać, a jak ją odkładałam do łóżeczka, to po chwili zaczynała sie kręcic i w końcu budziła... nie mogła wejść w głębszy sen... W końcu wzięłam ją do naszego łóżka i jak się przytuliłyśmy, to w końcu zasnęła twardo i spała do 7 ... Ledwo żyję :-(

U mnie dziś szaro i buro, a u Was ??

Miłego dnia :-)

Witam

rozia wspolczuje :blink: Moim zdaniem to kolejny zabek tak ja meczy mamy to samo tyle ze my spimy raem to wyglada to inaczej.

Ja dzis bez humoru , nie mam ochoty na nic za chwile dentysta a potem nie wiem co zrobie ze soba

milego dnia

No możliwe, bo jej się przebija dójka dolna i na dniach dwójka górna będzie wychodzić...

A czemu bez humoru?/ Jakis konkretny powód czy tak po prostu??

Witam ;-)
U mnie pogoda dzisiaj średniawa, może nie pada- jeszcze :-p ale jest chłodnawo (11'C) w porównaniu do ostatnich ciepłych dni :tak:

Rozia praca biurowo-administracyjna w szkole dla dorosłych (liceum, szkoły policealna i kursy), bardzo fajna sprawa, no ale nie nastawiam się ani pozytywnie ani negatywnie, zobaczymy co będzie :tak: Co najważniejsze "normalna" umowa. Nie ukrywam, że bardzo chciała bym ta pracę... Nieskromnie powiem, że dobrze się "sprzedałam" na rozmowie
;-) ale wiadomo jak to jest, trzeba mieć po prostu szczęście, żeby wybrali akurat mnie spośród całej, podobno sporej gromady chętnych :dry: Chociaż prezes i ogólnie firma nie z rejonu, więc raczej nie ma mowy o układach typu: ciocia, wujek, babcia, dziadek itp. łańcuszek zatrudnienia :-)
Oj, to Bianka pokazała różki ;-) aleeee od czasu do czasu można, żeby mamcia nie zapomniała, że ma dzieciątko :-)

Katrina fajna baja :-)

LiLuu co się dzieje Słoneczko? :*

Miłego Dzionka :*

praca P??

Paula Bianka tu już troszku różki pokazuje :-) Zeby nie było,ze ona cały czas taka grezeczna :-) Np. na spacerach czasami trzeba ją nieść, bo nie chce być w wózku i tak ół spaceru ją przenoszę (aczkolwiek nie zawsze :-) ) Albo jak jej czegoś nie dam albo nie może sama dosięgnąć to jest wrzask :-) wymuszaczka mała :-) Także Swoje różki pokazuje czasami, ale fakt moglo być gorzej ;-) :-)

reklama
Do góry