reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

my dziś od rana w bardzo miłym towarzystwie mojej przyjaciółki :) więc pół dnia zleciało w babskim gronie;-)

Mela odsypia atrakcje:-p a ja na seriale lukam :-p

pogoda średnia, szaro buro zimno...ale nie narzekam bo i tak nieźle nas rozpieszczała ta jesień :)

Rozia a kupowałaś ten smoczek trójprzepływowy z aventu może? Moja mała z niego pije kaszkę a wyobraź sobie ze wczoraj wieczorem za żadne skarby nie chciała chwycić, dopiero przelałam do innej butelki ze smokiem - avent natural, tylko większą ilością dziurek i wypiła. Tak sobie myślę że ten trójprzepływowy jakoś jej przeszkadza teraz przy ząbkowaniu? zobaczymy..
u nas przebija się ta górna dwójka i chyba górne jedynki niebawem też wyjdą bo strasznie opuchnięte, ale zobaczymy.
Na noc małej daję camilię i śpi mi niebo lepiej niż bez.
co do wstawania na stary czas. Melka właśnie też o 20ej do łóżka (stara 21ta) i daje radę, ale w nocy się budziła wg starego czasu i tak. Choć nie zapeszam..ale dziś obudziła się na nowy czas ok 5ej i potem wstała po 8ej
i buziak dla Rybeńki waszej :* bo wczoraj się zagapiłam :sorry2:
Paula to kciuki zaciskam do poniedziałku :) zrobiłaś co mogłaś :) teraz oby mądre głowy podjęły mądrą decyzję ;)
Rozia Liluu ja też obstawiam że Bianka przez ząbka taka niespokojna w nocy, u nas podobnie. Dlatego camilie na noc daję
Lilu dawaj buziaka, tulę...

reklama
truskafffka ja mam butelki z tomme tippee i kupiłam z tej firmy do kaszek i nie chce... Tak jak [isałam wcześniej, on jest troszkę wiekszy niż te normalne i dlatego jej nie pasuje... No ale próbuję co jakiś czas jej jednak podstawić, zeby się przekonała... A co do nocek, to już się uspokoiło i dzis tak mi się budziła... Zobaczymy jak dzisiejsza noc zleci...
A Ty mówisz w towarzystwie koleżanki?? To fajnie Wam :-)

Bryyyyyy

marysiu jak to usprawiedliwiona :confused:A gdzie zaswiadczenie z energrtyki ? :-D:-D

Joasiu tulam jak cos to pisz na g

kurcze moja wstala z zaropialym oczkiem :( co robic? No nie wspomne ze juz zdarzyla zwrocic pol smiadanie wrrrrr

milego dnia

reklama
LILIUU...........
images

images

Do góry