reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam poniedziałkowo :)

Nie zdążyłam wam wczoraj napisać, jak byłam u Iwony, wybyłyśmy na szmatki :p i upolowałam młodemu strój kowboja i kościotrupa..matko radość bezcenna:biggrin2::laugh2:cały weekend były przebierańce, dziś do przedszkola też młody chciał po kowbojsku iść:laugh2:
Myszce naszej kupiłam tylko dwie pary leginsów i nawet nie patrzyłam za ubraniami dla niej, bo się wysypują z szafy...:eek:
i sobie upolowałam fajną bluzkę:-p

I jeszcze się chwalę, że młodej przebija się górna dwójeczka,już kawałek wystaje, jedynki górne też atakują ale jeszcze nieprzebijają się. No i niestety w związku z kolejną akcją "zęby"nocki gorsze :(

Rozia mała może przez zęby taka niechętna do mleka, Amelia tak ma. Teraz je jak ptaszyna, malutko .
Liluu łoo matko nie oszczędza was pogoda:szok: jak tam na polu bitwy?
Marysia hehe no tak dzieci kochają klawiatury miłością wielką:-p
Ania Witam i Gratuluję:-)
Ewirut wiele nie pomogę,w tym wieku wiele może maluszkowi przeszkadzać...gazy, brzuszek, zęby, zagubienie w związku z kształtującym się dopiero harmonogramem dnia.. na pocieszenie dodam, że z czasem powinno być łatwiej, sygnały bardziej czytelne, no i synuś bardziej ciekawy świata może pochłonie go świat zabawy ;) powodzenia

reklama
Truskaffka-my juz wile rzeczy próbowalismy z nim , to jest chyba taki marudny synus mamusi. Fakt coraz wiecej rzeczy zaczyna go interesowac ale caly czas musi ktos byc z nim. Jest mi ciezko a zwlaszcza jak mą pojdzie na druga zmiane tak jak np w tym tygodniu.
Ania - witam cieplutko i życzę aby te dolegliwosci ciażowe szybko ustapily. Gratuluje
Liluu- strasznie tam u Was! Oby szybko wszystko wróciło do normy!

witam po drzemce:-):-)

Lilu- wspolczuje pogody..u mnie tez zaczyna wiac..

Truskaffka- super ze zakupy udane:-)

Ania- witamy i gratuluje dzidzi.:-)

Ewirut - moze synus znajdzie swoj ,,rytm dnia,,

a mnie zgaga meczy :-:)-( i do tego strasznie brzuch boli...nie mam sily chodzic :-( kurde coraz gorzej i ciezej sie czuje..

Ewirut,moze to skok rozwojowy? Maksio tez byl marudna bestia,nieraz byly takie ciezkie dni na raczkach.ale z czasem jak zaczely go interesowac zabawki,to bylo coraz lepiej.u was tez na pewno tak bedzie :-) ja bym na twoim miejscu nie nosila Bartusia caly czas.trzeba uczyc samodzielnosci i zostawania samemu,chocby na krotkie chwile.

Witaj nieznajoma z moich stron :-) oj kazda z nas zna te bole,plecy,biodra,posladki,nogi.byle do porodu ;-)

Truskafka,fajnie ze udalo ci sie cos upolowac :-) pokaz Matiego w tych strojach!

Lilu,pewnie latwo sie mowi,bo u nas nie bylo problemu z jedzeniem.ale czy udaje ci sie cos na sile wepchac? Bo to chyba nielatwe,Maksowi nic sie wepchac nie dalo i nie da. Moze sprobuj odwracac jej uwage od jedzenia,spiewaj,dawaj zabawki,wlacz tv,moze uda sie wcisnac pare kęsow wiecej.

A dziekuje dziewczynki uspokoilo sie ale miasto wyglada okropnie pelno polamanych drzew

a mnie sie nic nie chce :(

roszpunko tylko na sile mi sie udaje ale nie za wiele
moja droga spiewam bzycze gwizdam nowe zabawki co chwile ma a i tak to nie wiele daje

Ostatnia edycja:
Roszpunka :) na pewno wrzuce cosik na fb jak się ogarnę z fotkami :)
i wiesz, sorki, bo pisałaś że nie wpadłam, ale jak jedziemy do Iwony na weekend to nie da się ot tak wyskoczyć żeby zobaczyć z innymi znajomymi :p może następnym razem jak wybędziemy do Żor to się zgadamy na jakieś sali zabaw? :)
Liluu ojj ciężkie jest życie z niejadkiem, można się dwoić troić i duupa. Od bliskiej kumpeli córa taka, teraz ma już 6 lat i jest lepiej :) to tak na małe pocieszenie :p
Joanna biedaku nasz...trzymaj się
Ewirut Niech Moc Będzie z Tobą ;)

Hello ;-)

LiLuu a dziękuję, u nas w porządku, Puzel też w miarę grzeczny więc nie narzekam
:-)

Roszpunko no w sumie to masz rację, przynajmniej nikt Ci nie ględzi
:laugh2:

Nieznajoma witam
;-)

Buziaki dla Wszystkich :*

reklama
cześć laseczki

Liluu - oj jak ja Cie rozumiem, najgorsze co tu może być, to brak prądu,

Nieznajoma - witaj i porozmawiaj ze swoim lekarzem co zrobić, żeby zakwasic Cię trochę, bo za często łapiesz te infekcje,

Ewirut - ślicznie wygladacie, a tak jak któras z dziewczyn pisała, może to skok rozwojowy u maleństwa??

Wkleję Ci harmonogram ze skokami:

Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

Do góry