reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej:)))
a u mnie śliczne słoneczko i ma być dziś mega upał ale w sumie i tak pół dnia w klimie siedzę więc mi to nie przeszkadza;-)

lori super:))))
losiczka nie spadła jeszcze więc nadziej jest:tak:

roza mi się wydaje, że jednak nie miałaś owulki... przykro mi ale z pomiaru tempki nie widać, żeby był wzrost temp...:-:)-(

witaj addison:tak:

reklama
Roza, tak o pierwsze. Dziękuję, też mam taką nadzieję, że pójdzie jak po maśle :-D
piąteczka od piątku, dokładnie :-D no kiedyś trzeba było zacząć

O wilku mowa, dlatego burza nadciąga, już grzmi czekam na pierwszy deszcz :-p

dajcie tu do mnie trochę tego deszczyku

losiczko mam juz tylko jeden:eek::eek::eek:

adison mam nadzieję, że pójdzie Ci szybciej niż nam

witam i życzę miłego dnia :-)adison witaj i życzę powodzenia, abyś szybciutko ujrzała II piękne kreseczki !!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ciekawe jak u Lori dzis ta tempka.........
biapl gratuluję udanej wizyty :-) super ze jest wszystko OK z malutkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::-):-):-):-) tabelkę zaraz wstawiam wiec bedziesz widzieć ..........;-)

Adison cieszę sie że masz tyle wiary ale z tym masłem to to nie jest tak łatwo ;-);-);-)

Jane mi wiesiołek wydłuza fl plus teraz lutka więc nie wiem kiedy wpadnie @ A tempka to wiesz jak u mnie jest spada w dniu franciszki :-D a doła juz nie mam :-) bo po co :-)

Ilonko Lori wpadła na enpr :-)Jest ok :-):-):-)

Piąteczko toż to ten jeden jedyny szczęsliwy mówię Ci :-):-):-)

Ostatnia edycja:
No ja mam nadzieję, że wam też się uda niebawem i będziecie mogły się cieszyć ze swoich własnych II kresek.

Coś o mnie, już piszę mam 25 lat, na imię Julia. Pracuję w biurze tłumaczeń, jesteśmy z moim facetem razem już ponad 5 lat co widać zresztą :-)

właśnie sobie uświadomiłam, że zaraz rocznica!!!!!!!!!!! macie jakiegoś pomysła, żebym mogła małża mega zaskoczyć?

reklama
Do góry