reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskawka a kto wie......może i to córcia :-p:-p:-p:-):-):-) chyba lekarz lepiej wie hihi :-D:-D:-D Twoje przeczucie ze chłopak ale nie zapomnij ze ja w sumie do konca ciązy dałabym sobie ręke uciąć ze u mnie siedzi córa ....... i co ....... tą córą jest Pawełek :-D:-D:-D:-D:-D hihi ;-)

agnes pokój Olusia juz gotowy ??????????? Bo ciekawa jestem jak wygląda ta tapeta w łapki....o ile tą wybraliście .........bo nie wiem czy nie bedzie pokój chłopaków własnie w tej łapki........ale najpierw bym chciała zobaczyć jak to wygląda na ścianach :-):-):-):-):-)

reklama
Witam dziewczyny ja tylko na chwilkę. Nie mam ostatnio czasu,żeby z wami posiedzieć. Byłam dziś w zusie załatwić dodatkowe 4 tyg zasiłku macierzyńskiego.Mały trochę marudny,ale co się dziwić wyszedł drugi ząbek:tak:
Przepraszam,że tylko o sobie,ale nawet nie nadrobiłam,może jutro mi się uda. Uciekam spać bo oczy się zamykają.
Całuski

No cisza tu dziś straszna ...

ania jak ząbki??

Jak tam ilonko u Ciebie ?? Dzis byłam u tej koleżanki i własnie z nia rozmawiałam o pokarmie i tak jak Ci pisałam wcześniej ona bardzo dużo wody pije, bo ok. 3 litry dziennie samej wody, a oprócz tego inne płyny:-) Mówiła mi,że jej na prawdę dużo to daje... i tak samo jej córeczka miała takie problemy jak Twój Pawełek,że sie prężyła i takie tam i myślała,że to kolka i piła ten koperek, ale okazało sie,że to gazy jej sie w jelitach zbieraja i to dlatego tak, a nie kolka i odstawiła ten koperek, bo podobno,to pogarsza sprawę... No ja oczywiście tylko pisze co ona mi mówiła i lekarza jej chyba, ale może coś Ci to pomoże :-)

pamela no Ty to normalnie ćwiczysz cierpliwość kobiet ciężarnych na maksa:dry::cool::dry: Kazać nam tyle czekać na wieści?? !! :szok::szok::szok:

agnes to trzymam kciuki za jutro i czekamy na wieści :-)

Udało nam się zalatwić autko, także jutro bedzie raczej leniwy dzień... Aż nie wiem co ze sobą robić... Może znowu jakiś wypadzik na lumpy zrobię :-)
Dzis zakupilam balsam przeciw rozstepom z dax cosmetics (choc na razie żednych nie mam, ale trzeba dmuchać na zimne :-) )i nawilżający z bielendy :-) jakas nowa seria dla mam wyszła z bielendy Sexy mama się nazywa... Zobaczymy czy mi pomogą na te swedzące piersi... aczkolwiek zapach super :-)

Idę spać:-) Dobranoc dziewczynki :-)

edith.. Musiałam Wam jeszcze coś pokazać...

http://zafganistanu.pl/?p=3452

Ostatnia edycja:
Viola ale szybciutko te ząbki małemu idą...........:szok::szok::szok: gratulacje :-D:-D:-D ciekawe kiedy Pawełkowi bedą wychodzic....... Jaś miał równo 6 miesiecy jak sie pojawiła jedyneczka :-)
Rozia bardzo dziękuję Ci............ kurcze 3 litry wody ???????????Boze mnie ledwo wchodzi 1,5 i do tego 3 herbatki na laktacje ,zwykła herbata ok 3 dziennie sok jabłkowy tez popijam ....... kurcze ale wtedy nie mam ochoty juz nic jesc bo jestem pełna :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
jakbyś widziała u siebie w lumpie taki komnbinezonik miś na roz 74 to daj znac na esa jaka cena itd to bys kupiła a ja bym ci pieniazki oddała dobrze ?????????????:-):-):-) oczywiscie jesli to nie problem :tak::tak::tak:

kochana jesteś..........DZIĘKUJĘ :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-) BO NA NECIE KOSZMARNIE DROGO - PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE :sorry2: a Ty upolowałaś za darmo prawie :-)

pochwal sie brzuniem .....:tak::-)

Ostatnia edycja:
Ilona ;-) no nie mówię, może i córa...czekam cierpliwie na wyjaśnienie się tej tajemnicy hahaha
Viola ale się Antoś rozhulał z ząbkami :) Gratki i niech go nie męczą;-)
Rozia jej co za historia...dobrze że Pola uratowana

wrzuciłam na grupie przepis ciasteczek ;)
i oddalam się powoli tulić morfeusza ;)

Hallo Kochane!! Ja o sobie:dry: Opanuje sytuację i będę mogła doczytać, bo teraz to lipa! A na przeprosiny kilka zdjęć;-) 003.jpgZobacz załącznik 501058006.jpgZobacz załącznik 501061009.jpg

Dzień dobry
Ja dziś wcześnie jak na mnie ale już nie śpię od 3 i nie ma widoku na spanie do póki mój ukochany nie wstanie :no:a dlaczego bo chrapie od wczoraj wieczora jak tylko się położył mam dośc jak boga kocham myślałam że udusze poduszką jestem już tak zdesperowana :no::wściekła/y:nie ma na niego siły a jak kopne to obraza majestatu jeśli tak dalej pójdzie to ja się chyba wyprowadze nie wiem co sie ze mną porobiło ale jak ktoś mnie obudzi w nocy to już mam po spaniu jest to strasznie męczące. Ostatnie dni nie mogłam sie w dzień przespać i to też nie pomogło :crazy: za chwilkę uciekam na badania krwi

Axa malutka prześliczna a synuś zazdrosny :tak:;-)

Violu faktycznie nieźle się Antoś rozkręcił z ząbkami :szok:

Pamela czekam na teścik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katy daj znac co z tatą bo opis na enpr nie jest dla mnie jasny

życzę wszystkim miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Ale mnie net wkur....
Agnes udanej wizyty :)
Violu gratulacje dla malego 2 zabka :)
Katy co u ciebie ??
a moja mala nie mogla sie wczoraj zalatwic i wieczoram tak sie wyglupiala ze wyleciala z wozka ;/ ale dzis juz kupa zaliczona bede pozniej bo mala mi marudzi juz ;/

Do góry