reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja już po wizycie
miały dzisiaj ponad godzinne opóźnienie :no:
ale najważniejsze że wszystko dobrze i teraz mam dylemat bo zaproponowali mi szczepionkę na grypę i powiedziałąm że się zastanowie i nie wiem co robić szczepić się ?? w ciąży?? jakoś się boję

Karola a kto ich zrozumie ;-)

Ilonko dobrze że P:awełek się trzyma :tak:

kolejna wizyta Ilonko 29 październik

reklama
karolinka zakręcona :-p bo 2 razy pisała ze mąż zmądrzał :-D:-D:-D hihi......... i dobrze, :-):-):-)

My karolinko nie kupowaliśmy zaproszeń .......jak dla mnie zbędny wydatek :-p:-p:-p to nie wesele ze sie prosi z zaproszeniem., przynajmniej to moje zdanie :-p:-p:sorry::sorry:

Aniu ja nie mam pojecia co z tym szczepieniem :eek:....skoro położna zapytała to chyba nic sie nie stanie jak sie zaszczepisz :tak: Ok juz wpisuje termin :-D

Jezy ale tu cisza ........:szok::szok::szok::szok: a co bedzie gdy reszta urodzi ???????????? to juz w ogóle bedą pustki :-:)-:)-:)-( ahhhhhhhhhhh ja sie na to nie zgadzam , słyszycie ????????????:crazy::laugh2: :-p:-p:-p

Ilonko ja też nie wiem co z tym szczepieniem :( bo ogólnie w PL mówią żeby się szczepić przed ciążą :eek:
a wiesz jak tu można ufać lekarzom :crazy:

Aniu no w sumie masz rację ..........:sorry::sorry::sorry::sorry: cięzka sprawa...... ciezka decyzja.......a moze poczytaj na necie o tym .....może to rozwieje Twoje wątpliwości :tak::tak:

Dziewczynki ja leże po wyrwaniu zęba co miał 3 korzenie i nie mogła mi go wyrwać:-( myślałam że mi pół szczeki wyrywa tak siedział dziad :-( jak zeszło znieczulenie to normalnie wyłam a twarda babka jestem . Jutro idę żeby mi lekarstwo włożyła ale nie wiem jak noc przeżyję.
Do tego mam dużo szycia bo przecież całe wakacje sie byczyłam no i płodzę te moje torebki.

Aniu ja bym sie w tak wysokiej co ja mówie wogóle w ciaży bym sie nie szczepiła. Zbyt duze ryzyko skutków ubocznych .

Pozdrawiam Was pojawie sie jak troszkę mi przejdzie ten ból :-(

Dziękuję Losiczko też doszłam do takiego wniosku ;-)nie będę ryzykować a mnie pozostało jeszcze niecałe 4 tyg pracy więc i kontakt z ludźmi będę miała ograniczony

Hej dziewczynki

Ada wiataj :-):-):-)fajnie ze nowy narybek sie pokazal:tak: bo czasami tak jest ze ktos sie pojawi i pozniej znika:-(
Ilonka dobrze ze Papi juz lepiej:tak::tak::tak: .....a takie aaaaa buuuuuuuuuu uslyszec z rana to sama rozkosz :-D:-D:-D
Ania toz ja przegapilam ze mialas wizyte:szok::szok::szok:
Losiczko alez ty cuda tworzysz......:tak: wspolczuje bolu zeba :-(
Sylwia ty sie tak nie denerwuj ..........olej wszystkich i ciesz sie ciaza:tak:
Pamela oj nie zalamuj sie teraz:no:.........doleczek ladnie zakopiemy tylko daj znac zebysmy ciebie nie zasypaly przypadkiem :-D:-D:-D
Karolcia no to ci wyskoczyl:szok::eek::szok::-D.....jak bys nie mowila tego samego kilka dni wczesniej:eek::eek::eek:.......ale to sa faceci.....trza tak z nimi robic zeby wyszlo na nasze ale zeby mysleli ze to ich cudowny pomysl:-D:-D:-D

reklama
Witam i ja poniedziałkowo,
muszę szefa pochwalić
laugh.gif
w piątek mówił że jedzie na większe zakupy i napomknęłam o nowym fotelu do mojego biurka i co? MAM
p.gif
laugh.gif
jest super wygodny, mogę przemieszczać się na kółkach
laugh.gif

wczoraj babcia gadała z Matikiem o dzidziusiu i pyta jak to w końcu jest, chciałby braciszka czy siostrzyczkę. Najpierw Mati powiedział że braciszka, a potem pomyślał i zmienił zdanie na siostrę i wytłumaczył że w domu jest dwóch chłopców (On i tata) i jedna dziewczynka (mama) więc potrzebujemy jeszcze jedną dziewczynkę do kompletu :p
ale on wie, że dzidziuś jest niespodzianką i nie można sobie wybrać czy ma być chłopcem czy dziewczynką i że czekamy aż dzidzia nam powie kim jest :p ot taki mój mądraliński :)

Losiczka będziemy w kontakcie bo kusi mnie ta torba, tylko muszę sprawdzić ten wymiar ;) i ja bym chciała tak żebym mogła ją mieć do ręki i przełożyć przez ramię, czyli ten pasek musiałby być dłuższy i najlepiej regulowany:sorry: wiem..wymagania:sorry: jest opcja?mnie sie nie spieszy, jak nieco zwolni ci się miejsce to pokombinujemy ;)
jej współczuję zęba...tulę...
Pamela dawaj łapkę, wyciągam z dołka, ślę pełne nadziei nowe fluidki i kciuki zaciskam, łap i wierz że się uda ! :D
wiem, że są takie dni ..że ciężko wierzyć, trochę człowiek potrzebuje się posmucić, ale już po wszystkim, teraz trzeba znów się otrząsnąć i działać do skutku ;)
Viola o żesz...dzięki za cynk, nie mam tego płynu na szczęście
Ada witamy :)
Karolina haha mężczyzna zawędrował do swojej jaskini, przemyślał sprawę i ...wymyślił:-p:-D
Ilona dzięki :) czuję się ok, jeszcze nie ociężale, a już bez tych mdłości (bardzo rzadko się pojawiają) więc potwierdza sie reguła, że drugi trymestr najfajniejszy ;)
Pawełek pięknie wita tatę :)
Zazdroszcze uporania się z remontem, my dopiero w tym tygodniu jedziemy obczajać temat w sklepach:shocked2::confused2::-p
Ania dobrze, ja też bym nie bawiła się w szczepienia w ciąży..
Katy ładnie sie zameldowałaś :) jak tata?

Ostatnia edycja:
Do góry