ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
TERMOMETR ZDOBYTY

Byłam pod lidlem o 7;55 i jak zobaczyłam ten tłum to mi sie odechciało
wszyscy sie rzucili na te sweterki , polarki, dresiki dla dzieciaczków na szczęście ...ale i tak termometrów było moze z 7 sztuk także udało mi sie zwinąć jeden 

Chciałam wypróbować czy dobrze działa na Jasiu to jak zobaczył to z krzykiem spiedzielił do swojego pokoju
głupek............

agnes ja tez kupiłam 1 parę rajtuzek

NO to sie gimnastykuj kochana moze jednak coś to da......ale czuję ze chyba bedzie trzeba siłą Olusia wyciągać 
losiczka takie czasy ze jak sie chce coś taniej kupić i zaoszczędzić to trzeba być tam gdzie taka okazja jest :-):-):-):-) a ze lidl i biedronka pod blokiem wiec nie mam wyrzutów ze np muszę dzieci ciągać tak rano....

:-):-) a dziś taka ładna pogoda wiec złapały chłopaki świerzego powietrza zaraz po przebudzeniu hehe !!!!!!!!!!!!! 
Mam nadzieje ze juz jutro nic nie bedzie boleć ......... 

oh biedna...... :-
-(
piąteczka toż to Twój małż to pracoholik wiec chyba juz sie nie powinnaś dziwić

Lece zaraz powiesić pranie.... ogarnę chatę a potem..............skok na lump
Mam wychodne hahha,.... tesciowa przyjdzie do dzieciaków o 13 wiec ja wybywam z domu .......
Muszę kupić Jaśkowi gumiaczki bo ma juz za małe .......i moze ten kombinezonik znajdę dla \Pawcia bo choruje na niego normalnie a na necie nie dam prawie 100zł

Byłam pod lidlem o 7;55 i jak zobaczyłam ten tłum to mi sie odechciało

agnes ja tez kupiłam 1 parę rajtuzek

losiczka takie czasy ze jak sie chce coś taniej kupić i zaoszczędzić to trzeba być tam gdzie taka okazja jest :-):-):-):-) a ze lidl i biedronka pod blokiem wiec nie mam wyrzutów ze np muszę dzieci ciągać tak rano....

piąteczka toż to Twój małż to pracoholik wiec chyba juz sie nie powinnaś dziwić

Lece zaraz powiesić pranie.... ogarnę chatę a potem..............skok na lump

Muszę kupić Jaśkowi gumiaczki bo ma juz za małe .......i moze ten kombinezonik znajdę dla \Pawcia bo choruje na niego normalnie a na necie nie dam prawie 100zł

Ostatnia edycja: