reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień doberek kochaniutkie stęskniłam się za Wami:*
Paula- witaj i rozgość się u Nas. Jestem w troszke podobnej syt jak Ty. Mój M mieszka w odległości 160km a w dodatku jakiś czas temu zmienił pracę i naprawdę sie mało widzimy. Ślub w maju i to wtedy zamieszkamy razem a o bąbelka póki co ani się specjalnie nie staramy ani nic nie robimy by zabiegać jak byłaby wpadka byłoby super a jak nie starania po ślubie.
Piateczko- i co jest serducho z tego focha na wykresie?
Katy- za Toba nie da się nie tęsknić :*:*:* Widzę że jesteś naładowana energią koleżanki i dobrze tak powinno być :*
Produkowałaś coś ostatnio artystko nasza ?
Losiczko- gebula lepiej? Produkcja torebkowa nadal w pełni ? a jak allegro poszło coś?
Truskawa- oj bidulo ZDRÓWKA kochanie. Mnie tak rozbierało przedwczoraj a wczoraj było już ok a dziś znów jakoś tak sie dziwnie czuję więc dawaj to choróbsko wezmę na siebie niech Tobie a w zasadzie Wam da odpocząć.
Karola- żebyś potem szoku nie doznała jak ją już spotkasz :) po takim nie widzeniu - takie coś może zabić heheheheh
Ilona - te Twoje polowania mnie rozwalają nie pamietam kiedy byłam na ciuchach. Ostatnimi czasy najczęściej kupuję ubrania w Tesco z F&F ilekroć jestem w mieście to na biegu i wylazłam z obiegu gdzie kiedy i jak z tymi ciuchami. No i kochanie co to za tajemnice nie bawię się tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mów i to już, wystarczy że zdj masz dodać jak m wróci!Spowiadaj się i to już i najważniejsze MOC BUZIOLKÓW DLA JASIA W DNIU URODZIN !!!!

Dziendoberek :-):-):-)

Paula witaj i rozgość sie u nas ale ostrzegam śmiejemy sie i płaczemy wszystkie razem :-):-):-)

A Wy spać po nocach nie możecie :sorry2: ja po tych prochach przeciwbólowych chodze jak nacpana i lulu razem z moimi młodymi.

Dzisiaj skocze znowu do dentystki po lekarstwo bo mnie nadal rypie,płuczę smaruje gencjana nie długo to se chyba nasikam bo podobno mocz leczy :-p. Nie wiem czy antybiotyk by sie nie przydał :sorry2:.

A ja sobie wczoraj popłakałam :-( i mój kochany synuś najmłodszy donosił tylko husteczki :-).Wogóle to u mnie jest tak. Jak oglądam film i jest smutna muzyka to ja oczywiscie puszczam bekse a wtedy Szymonek leci po husteczki .Czasami husteczki sa pierwsze niż moja beksa he he. Ale ja twarda babka jestem :-p tylko becze na filmach :-p no i programach o dzieciach :-p.

Katy jak tata??? Bo ostatnio pytałam Anię :sorry2:

Katrino ja kiedyś tyłam od patrzenia na jedzenie dosłownie.A odkąd przestałam sie przejmować to waga staneła ale i tak staram sie zdrowo odżywiać. Typu ciemne pieczywo bez masła. Troche gubią mnie moje wypieki ale sie nie przejmuje. Zyje sie tylko raz.

Piateczko Ty to masz z tym Twoim pracocholikiem .Ale kochaj go z całych sił .

Czekam za torebkami do szycia a mnie sie nie chce bo jak tu szyc jak boli ???:-(

Ilonko szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie ale byśmy szalały w lumpach he he.:-pSto lat i wszystkiego naj naj dla Jasia

Dziama na alegro to tylko oglądaja :-(

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana z pyszną kawką i synkiem na kolanach:)

Paula witaj i zostań z nami jak najdłużej:)

Zagubiona faktycznie słabo widać,a jak zapiszę to jeszcze gorzej:(

Ja wracam do diety z czasów ciąży może nie takiej drastycznej,ale chleb już zmieniłam. Wkurza mnie to że każda dieta wiąże się z większymi wydatkami na żywność.

Ilonka coś Ty taka tajemnicza.......:szok:

Katy na pewno się uda:)

Dziewczynki proszę dziś o kciuki,jedziemy do banku dowiedzieć jaka jest szansa ze skorzystania z ubezpieczenia od utraty pracy lub odroczenie rat. Od tego zależy czy mam już szukać pracy czy mogę posiedzieć z moim maleństwem jeszcze trochę w domu.
Tak bym chciała chociaż do wiosny z nim pobyć.

Witam perełki moje słodkie

losiczka kurcze moze jednak sie obejdzie z tymi sikami .......:-p:-p ale tak poważnie to współczuję słońce z tym bólem..... :-:)-:)-( MOzesz mi oddać ten ból...juz dośc sie wycierpiałaś a mnie nie bolał zaden od ........ohohoh...........juz nawet nie pamiętam ..........:sorry2: Dziękuję za życzenia dla mojego solenizanta :tak::tak::tak::-):-):-):-)
piąteczko no i co było to godzenie czy nie .....????????????? :-p:-):-) ale pewnie taaaaaaaaaaaaaak...........hihihi :-D:-D:-D:-D
dziama no i co sie nie chwalisz ?????????? Ile grzybków uzbierałaś ??????? :-):-):-) dziękuję za życzenia dla Jasia :-):-):-):-):-)
Viola w takim bądz razie trzymam kciuki........ mąż tak nagle stracił pracę?????????????????
Katka wiedzę ze podbudowała Cię sytuacja znajomej ...... :tak::tak::tak::tak:
zagubiona tak jak pisze Viola ja nic nie widać........:confused::confused::confused:

Mój solenizant jeszcze smacznie śpi.....:-):-):-):-) a Ja juz bym chciała mu zafałszować STO LAT hiihii..........:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pogoda sie u mnie dziś popsuła......buuuuuuuuuu....... no ale mus nie mus trzeba isć na sklepy... dziś rosołek mmmmmmmmmmmm.......:-):-)

MIŁEGO DNIA ;-) :-) :-):-):-)

a tajemnica pozostanie nadal tajemnicą hihi...... dowiedziecie sie wszystko w swoim czasie
:-D :-) ;-) :-)

Viola- przeraża mnie to właśnie w przyszłości. A Antosia masz z kim zostawić jak zaczęłabyś pracować czy jak to rozwiążecie?Bardzo chciałabym bobasa ale kurka perspektywa życia u nas w PL z jednej pensji i to pensji z handlu bo wtym pracuje moj M i w niczym innym sie nie widzi nie nalezy do łatwych a ja nie będę miła z kim zostawić dzidziusia. Mamy nie mam a teściowa daleko. Znaleźć opiekunkę i dać jej swoją wypłatę lub jej część to lepiej w domu siedzieć....ech narazie o tym nie myślę stanie się to pomyślimy. Kciukasy mocno zaciśniete

Losiczko kochany Szymonek.
Ilonka- bo się nie ma czym chwalić hehehehe wychodziłam z domu kiedy kuzynka swoim tel zmieniła mi plany :) i z lasem miałam wspólnego tyle że przejeżdżałam obok heheh

Ostatnia edycja:
Ilonka i oczywiście 1000 buziaczków dla Jaśka i dużo zdrówka:-):-):-)
Mąż nie mi szefowa nie przedłużyła a z jednej wypłaty nie damy rady ,męża wypłata idzie na ratę,opłaty i paliwo:(

Dziama mam mamę i teściową,ale chciałabym też żłobek.

Ostatnia edycja:
Viola no tak, cięzko jest teraz,.........a tym bardziej jak sie ma kredyt :-:)-( Jak wysoką macie ratę ?????????????????? DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA :-)

reklama
Do góry