Dziendoberek :-):-):-)
Paula witaj i rozgość sie u nas ale ostrzegam śmiejemy sie i płaczemy wszystkie razem :-):-):-)
A Wy spać po nocach nie możecie

ja po tych prochach przeciwbólowych chodze jak nacpana i lulu razem z moimi młodymi.
Dzisiaj skocze znowu do dentystki po lekarstwo bo mnie nadal rypie,płuczę smaruje gencjana nie długo to se chyba nasikam bo podobno mocz leczy

. Nie wiem czy antybiotyk by sie nie przydał

.
A ja sobie wczoraj popłakałam :-( i mój kochany synuś najmłodszy donosił tylko husteczki :-).Wogóle to u mnie jest tak. Jak oglądam film i jest smutna muzyka to ja oczywiscie puszczam bekse a wtedy Szymonek leci po husteczki .Czasami husteczki sa pierwsze niż moja beksa he he. Ale ja twarda babka jestem

tylko becze na filmach

no i programach o dzieciach

.
Katy jak tata??? Bo ostatnio pytałam
Anię
Katrino ja kiedyś tyłam od patrzenia na jedzenie dosłownie.A odkąd przestałam sie przejmować to waga staneła ale i tak staram sie zdrowo odżywiać. Typu ciemne pieczywo bez masła. Troche gubią mnie moje wypieki ale sie nie przejmuje. Zyje sie tylko raz.
Piateczko Ty to masz z tym Twoim pracocholikiem .Ale kochaj go z całych sił .
Czekam za torebkami do szycia a mnie sie nie chce bo jak tu szyc jak boli ???:-(
Ilonko szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie ale byśmy szalały w lumpach he he.
Sto lat i wszystkiego naj naj dla Jasia
Dziama na alegro to tylko oglądaja :-(
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)