reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

WIADOMOŚĆ OD AGNES .......... :-)
DZIŚ RODZI..........:-D HEHE ŻARTOWAŁAM :-p:-p:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A TAK POWAŻNIE TO MAŁY WAŻY 3.800-3.900KG, ROZWARCIE NA 1 CM, DOSTAŁA SKIEROWANIE NA 15.10 :tak::tak::tak:

Choć ja sądzę ze jednak do tego 15 to juz agnes bedzie tulić Olusia :tak::tak::tak::tak:

dziama torcik robi moja mama ( cukiernik ) w domciu oczywiście bo jakby miała kupić w swojej cukierni to bym majątek na to wydała :-p bo jednak troszkę sobie torty kosztują ...:tak: co roku robi sama ( zresztą wstawiam zdjęcia Jasia tortów ) także i w tym roku niech tradycja bedzie :-):-):-) :tak::tak::tak: Jaś oczywiście wyściskany :tak::tak: tylko tatuś biedny nie moze złożyć mu życzeń bo synuś nie ma czasu od rana z nim pogadać :sorry2::sorry2::sorry2::-D

Paula powolutku sie wdrążysz -- zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli zostajesz z nami i Nas nie opuszczasz to podaj kiedy sie urodziłaś, kiedy bedzie następna @ :tak::tak::tak: to wylądujesz w naszej słynnej tabelce :-D:-D:-D:-D

Rosołek prawie gotowy........babeczki sobie synuś dziś zażyczył także tez juz gotowe ;-) z nadzieniem różanym:-D:-D:-D:-D mniam.......... no ale od poniedziałku bede mogła zapomnieć o tych rarytaskach :baffled::baffled::baffled::-:)-:)-( no ale czego sie nie robi dla pięknej figurki hihihi :-D:-D:-D w końcu musze sie wbić w sexy bieliznę dla męza bo na razie jest cięzko :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: hahaha ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ilona24 ale nas zrobiłaś w balona :-) muszę przyznać, że uwierzyłam :-D
ja urodziłam się 29.09.1988r, a @ ma przyjść 16.10. chociaż moje staranka to jeszcze nie takie typowe staranka, ale dziękuję za miejsce w tabeli :tak:
a czy Twój syneczek ma urodziny ? dołączam się do życzeń !!!! :-)

trochę humorku dla Was babulce
:-p
http://www.facebook.com/photo.php?f...8100290226.285172.207117585226&type=1&theater

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilona za rodzenie dziś Cię dorwę zobaczysz:p a napisałam że niektóre bo nie wszystkie się zadomowiły i tylko i wyłącznie to miłą na myśli heheheh :) A Torciki mamy to naprawdę dzieła sztuki. A skombinujesz mi przepisik na masę cukrową sprawdzony :) plis
Paula- to tak jak u mnie wiec w końcu nie będę sama z tymi znakami zapytania heheheh

Witam ! To może przy okazji mnie przyjmiecie do swojego grona:)
urodziłam się 07.08.1989r. a @ miała przyjść 04.10 ale nie ma jej :) ale teścik jedną kreskę pokazał więc nic tylko wypatrywać:(

Witam po dłuzszej przerwie

co tam dziewczynki u Was?????
Ilonko znowu cos dobrego gotujesz????
Katy ?????AniaB,Losiczko :* :* :* i wszystkie inne ;-)

u mnie bez zmian ,no stress juz mam dosc ale czekam na @ na 13.10 :-D Ilonko w tabelke mozesz wstawić,w tym cyklu zero zero staran ,za miesiac zrobie zamrazanko dla swojej zdrowotnoci a pozniej sama nie wiem :/
nie zagladałam bo :(((( smutki były i złosc ,a ostatnio po pracy z młodym długo z lekcjami siedzimy buuuuuu 2 klasa masakra jakas juz pałę zaliczył wrrrrrrrrrrrr nie mam siły :sorry2:
i nie wpadalam bo czasowo nie ogarniam :zawstydzona/y:

Rozia?,Domi?,Roza i cała reszta???????

Pozdrawiam :-)

i witam Nowe staraczki :tak:

reklama
Do góry