ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
WIADOMOŚĆ OD AGNES .......... :-)
DZIŚ RODZI..........
HEHE ŻARTOWAŁAM 

A TAK POWAŻNIE TO MAŁY WAŻY 3.800-3.900KG, ROZWARCIE NA 1 CM, DOSTAŁA SKIEROWANIE NA 15.10

Choć ja sądzę ze jednak do tego 15 to juz agnes bedzie tulić Olusia

dziama torcik robi moja mama ( cukiernik ) w domciu oczywiście bo jakby miała kupić w swojej cukierni to bym majątek na to wydała
bo jednak troszkę sobie torty kosztują ...
co roku robi sama ( zresztą wstawiam zdjęcia Jasia tortów ) także i w tym roku niech tradycja bedzie :-):-):-) 

Jaś oczywiście wyściskany 
tylko tatuś biedny nie moze złożyć mu życzeń bo synuś nie ma czasu od rana z nim pogadać 

Paula powolutku sie wdrążysz -- zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli zostajesz z nami i Nas nie opuszczasz to podaj kiedy sie urodziłaś, kiedy bedzie następna @

to wylądujesz w naszej słynnej tabelce 

Rosołek prawie gotowy........babeczki sobie synuś dziś zażyczył także tez juz gotowe ;-) z nadzieniem różanym

mniam.......... no ale od poniedziałku bede mogła zapomnieć o tych rarytaskach 

:-
-
-( no ale czego sie nie robi dla pięknej figurki hihihi 

w końcu musze sie wbić w sexy bieliznę dla męza bo na razie jest cięzko 

hahaha ;-)
DZIŚ RODZI..........

A TAK POWAŻNIE TO MAŁY WAŻY 3.800-3.900KG, ROZWARCIE NA 1 CM, DOSTAŁA SKIEROWANIE NA 15.10

Choć ja sądzę ze jednak do tego 15 to juz agnes bedzie tulić Olusia

dziama torcik robi moja mama ( cukiernik ) w domciu oczywiście bo jakby miała kupić w swojej cukierni to bym majątek na to wydała

Paula powolutku sie wdrążysz -- zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli zostajesz z nami i Nas nie opuszczasz to podaj kiedy sie urodziłaś, kiedy bedzie następna @

Rosołek prawie gotowy........babeczki sobie synuś dziś zażyczył także tez juz gotowe ;-) z nadzieniem różanym

Ostatnia edycja: