reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Kasia_es witam Kochana :-) bombonierkę przesłałam Wam co by trochę dołeczków pozakopywać i zapobiec nowym ;-)

U nas dzisiaj w Carrefour była promocja na kawę rozpuszczalną, jedna za 15,00zł a do tego druga za 1 grosz no ale jak wiadomo o 10:00 półki świeciły już pustkami
:rofl2:

hej! udało mi się tak szybko wpaść do was a tu produkcja pełna parą.

ilonka
dziękuję za przekazanie wiadomości. wszystko już wiecie. królewicz nadal uparty i nie chce wychodzić. brzuch jeszcze wysoko ale lakarz mówi ze nie zawsze musi opaść. maluch już nie taki mały. urodzę pewnie klocka ponad 4 kg i ma juz mało miejsca. szyjka już na maksa skrócona i rozpulchniona. po badaniu rozwarcie na 1 cm. teraz mogę się w każdej chwili spodziewać. a jesli nadal nic to po weekendzie mam iść do szpitala na ktg a 15.10 rano stawić się na odział i będą wywoływać. ale bardzo liczę że nie doczekam tej przyjemności. może w niedziele tak jak mam termin Olek zdecyduje się wyjść

martuś jak fajnie ze się pokazałaś. no i nie uciekaj nam już. wiem ze bywaja dołki ale po to tu jesteśmy aby i w takich chwilach być razem.
kochana miłego weekendu na wsi i w poniedziałek się melduj

witam nowe dziewczyny. mam nadzieję że zagościcie na dłużej

katka no widziałam tempkę twoją. skok że szok :szok:. teraz zaciskam kciuki za lipcowego maluszka

rozia
fajny wózek. najważniejsze że wybrany. ja od początku chciałam Lareta tylko dylemat był z kolorem

kasiaes jak masz glukozę to tylko z nią idziesz i ci na miejscu zrobią. dziewczyną pozwalali wdusić cytrynę więc mozesz sobie zabrać, chociaż u mnie się nie zgodzili w laboratorium. ale nie było to złe.

więcej później popiszę bo obiad muszę robić. buziaki

Witam Dziewczynki popoludniowo!ilonko. gratki dla Jasienka :* kasia es:no dr.powiedzial oby do poniedzialku,bo zaczyna sie 38 tydzien,a maly juz 2900wazy i juz niebylby wczesniaczkiem ;)a Ty tez jeszcze tylko 2 tygodnie i ta piekna 3 na przodzie ;)a potem to juz z gorki ;)witam nowe staraczki:)rozgosccie sie prosze,ale tak na dobre ;)katy b dzieki za zaproszenie na grupe:)ja dzis ledwo sie z wyrka zwleklam...wieje u nas bardzo...musze chyba jakas zupine z warzywkami ukrecic,bo mam jakos ochote straszna :)w nocy prawie nie spie,bo mnie miednica boli,ze hej...zelazo biore nadal i te tabletki dopochwowe do niedzieli...losiczko oby przestalo bolec...a jak tam truskafffka?dziama a na weekend kochanie Twoje bedzie? ;)malami pozdrowki sle i nie znikaj na tak dlugo ;)a agnes bidulka chyba sie jeszcze nam pokula...ale czemu ten termin na 15 dopiero nie rozumiem...po kim te chlopaki forumowe takie uparte,wszystkie przenoszone oprocz Pawcia ilonki;)a reszta takie maminsynki chyba ;)ciekawe jak z moim bedzie? ;)pozdrawiam Was Wszystkie,ktore pominelam,albo zapomnialam ;)budyn ciazowy tak zwany;)milego weekendu Wam Wszystkim :)biore sie za zupine,bo M wroci dzis wczesniej z pracy...

Ada wiem wiem :-):-):-) ja tam fochów nie strzelam :-) no chyba że mężowi hi hi. A wiesz co Ci powiem ze prawdą jest małe dzieci mały problem duże duży. Ja naprawde nie miałam z chłopakami za dużo problemów ale najwięcej przejmuję sie tymi dużymi. Bo to jest tak. Jak ma prace to czy ja utrzyma :sorry2: czy wróci cały z imprezy :sorry2: czy grzeczny itp typu piwko , papieroski :sorry2: i dużo tego jest by wymienic. Ale taki nasz los matek nawet jak bedą miały po 40 lat a ja dożyje to sie bede przejmowała. A w domu mam tylko 2 najmłodszych bo starsi poszli sobie na kawalerke. Pracują Mati jako kierowca cięzarówki Domino jako kucharz.

Kubula juz pojechał .W domu nastała błoga cisza :-)

biapl lekarz mówi że oni maksymalnie 10 dni po terminie trzymają. ja mam na niedziele 7.10 termin. więc dał mi jeszcze tydzień czasu aby młody sam się zdecydował i jak nie to 15.10 na wywołanie. póki co wszystko z maluchem ok, przepływy ok wygodnie mu w brzuszku wiec każe czekać. lepiej aby się samemu zaczęło niż wywoływać

Wiem mam brata 20 lat i wiem jak to z nim jest a to telefon mu padnie a wy się martwcie a to wyjechał w delegacje i też strach. No to będziesz miała ciszę do tworzenia o ile mały nie będzie rozrabiał. A Szymon chodzi do przedszkola czy go nie posyłasz?

reklama
Ło ale się ruch zrobił :) az miło wejść i mieć co nadrabiać. :)
Agnes- kurka jeszcze 10dni myślałam że wcześniej Cię wezmą no ale trudno może Oluś sam się zdecyduje
Ada- co do różnicy wieku to nie ma reguły i to żadnej, ile ludzi tyle opinii :) Ja np najlepszy kontakt mam z 11lat starszym bratem.
Bia.pl- niestety dzisiejszy weekend osobno- pracuję czasem fotki pstrykam teraz akurat mam wesele 2dniowe więc z moją miłościom nr 2 czas będę spędzać :)

Do góry