reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka dresiary :-D:-D:-D ja tez sie zapisuje do klubu dresiar :-D. Ja za młodu ( kiedy to było :sorry2: he he ) nic tylko dresy,adidasy itp.

Ale napłodziłyście :-). Ja szuru szuru a Wy pisiu pisiu ładnie to tak ???:-):-):-)

Przyszły moje materiały hura.... Sliczne jak dla mnie kolorki. A w wekend postaram sie wszystkie moje torebki po
wystawiac na alegro i wtedy wam linka wyślę ( jak sie na umiem :dry: ).

Pamelo nu nu kochana żadnych dolinek i zmian męza :-):-):-)

Spadam bo obiadek na talerzu :-p szybkie schabowe ziemniaczki i mizeria :-p.A mizerie to Kubus robił :-p drugi kucharz mi sie w domku szykuje :-)

Ilonko weż Ty mnie kochana wyrzuć z tej tabelki :-) albo zrzuc na sam dół tzn tej 1 he he.

Narazinko

reklama
No wlasnie losiczko moja droga ja cie z tej 1 tabelki wyrzuce i owszem bo nie mysl sobie ze ty sobie tam bedziesz na tym pierwszym miejscu ciagle siedziec....ale dopiero wtedy gdy bedziesz bardziej pasowac do tej drugiej :-D:-p ooo.....:-D

ilonka
d2.gif
d2.gif
d2.gif
d2.gif
nawet se może dojechać z geriatrii
k080.gif

Dresiary.....ja tez sie wciskam do waszego klubu :-D:-D:-D
Paula razem z dieta i orbim schudlam 12 kg ale juz to zaprzepascila.....buuuuu....:-(bardzo fajnie sie cwiczy do szybkiej, glosnej muzyki:tak:
Ilonka wpisz mi termin @ tak przypuszczalnie bo sama wiesz ze owu mialam w 24 dc.......16.10
Pamela jak czytalam az mnie ciarki przeszly :-(
Aniu mow mi jak tam u ciebie ????

KASIU czuje z daleka fasolke u CIEBIE ....A WĘCH MAM DOSKONAŁY HEHE :-D

hmmmm ja sie zastanawiam czy mi ten rowerek w czymś pomoże :sorry2:.... brzuszki robie ...dieta hmmmm bez komentarza jak na razie ... kurcze gdybym i JA leciała sobie na kanarki za 1,5 miesiaca tez bym miala mobilizację a tak to ja mam cel wcisnąc sie w roz 36 wiosna/lato.... i codziennie sobie mówię ze przeciez mam kupe czasu wiec zdąrze :szok::baffled: o ja głupia mućka :-:)-(

reklama
Do góry