reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja jestem taka spiaca ze hej bo u nas non stop cos sie dzialo w nocy ;p
no a tak po za tym jestem szczesliwa ze jestem w domu z mala i wroce dopiero na porodowke sie smialam ;p a za wami sie stesknilammmmmm ;*

reklama
Ja sie ogólnie dziś tylko melduje ze żyję :-):-):-) :-):-)
jeszcze nie nadrobiłam wszystkie , przepraszam .... jakoś tak brak humorku ... chyba ta pogoda taka beznadziejna dziś.... wczoraj jak w lato a dziś strasznie nieprzyjemnie :-:)-(

Wszystkie bardzo mocno całuje, chorym zdrówka, dla dzieciaczków buziole, dla staraczek &&&&&&&&&&&&&&&&&..... cięzaróweczki brzuszki prosze pogłaskać od e-cioci :tak: :-):-):-):-):-)

P.s a ta tempka jak idzie w górę znów.... ratunku .. ja juz nie wiem .... czy była wtedy ta owu czy nie.............
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::-:)-:)-:)-( normalnie chyba na zawał zejde :-(:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Wy mnie sprowadzacie na Ziemie a ja i tak fiksuje ......:confused::sorry2: ale wkurza mnie to ze codziennie mnie boli jak na @ i to od rana do wieczora bez przerwy ,,, latam do kibla ciagle bo wydaje mi sie ze juz moze .... a tu dupa blada.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja niunia zle zniosla rozstanie niestety.
Plakala w nocy ze chce do mamy budzila sie nic jej sie nie chcialo byla do niczego a jak przyszlam to ode mnie nie odchodzi i pilnuje zebym nigdzie nie wyszla moja mala pszczola ;p

Sylwia dobrze ze juz jestes bo w sumie jak mala nauczona caly czas z Toba to napewno jej bylo bardzo ciezko :sorry2:
Roszpunka widzisz jakie dziecko taka pogoda do chrztu :-D czekamy na zdjecia tego malego-duzego mezczyzny :-)
Piateczko no pytam o ta twoja krowe :-D
Ilonko dobrze ci Roza mowi....u ciebie zygzak od porodu :tak:

Ja zrobilam placuszki bananowe.......super szybkie pozniej wrzuce zdj :tak:

Katy to przepis od razu wrzuć :-) Bo ja robię tak jak racuchy z jabłkami, tylko banana dorzucam zamiast jabłek :-) Kurczę może jutro zrobię?? Bo dzis już pękam od jedzenia, ale jutro to co innego :-) Ja uwielbiam banana na ciepło :-)

reklama
Witam dziewczynki wieczornie

Ja wróciłam z pracy oczywiście ledwo żywa :(

ale jestem dziś szczęśliwa bo Piotruś już pokój maluje dziś przywieźli mój wózek dla Lily upatrzyłam też wykładzinę tak że dziś dzień super tyle że brzuchol boli :( ale to chyba blizny po zeszłorocznej operacji w listopadzie i malutka gniecie mi wątrobę tak że to raczej to

sorki że tylko o mnie ale nie nadrobię :(

Sylwia witaj z powrotem :tak:

Kasiu es kochana będzie dobrze zobaczysz już nie wiele ci zostało byle do 32 tyg dotrzymać a na pewno dotrzymasz zobaczysz :)

miłego wieczorku życzę

aha i jeszcze 4 dni

aaaa Ilonko owu na pewno nie było masz wykres jak ekg zawałowaca

Ostatnia edycja:
Do góry