reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Adzik ja sie nie smieję z Ciebie no wiesz :-) o jakich ty kompleksach kobieto mówisz????głupotki opowiadasz

Rozia,a gdzie rozia?????spichu ....
Ilonka jak bede miała chwile ja tez pomogę ;))) gdybym po Szymku miala juz dawno bym wysłałą :)

reklama
tak naprawde to teraz nr 1 to ten bujaczek bo On lubi sobie leżeć i patrzeć np w tv czy ogólnie po mieszkaniu ... a i mnie lepiej bo moge Go np do kuchni wziąść i "gotuje" ze mną
Wiec jak mam juz kupić i dać kasę to kupie na dłużej czyli taki... LEŻACZEK BUJACZEK FIRMY FISHER PRICE (2720687838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo on jest do 18 kg wiec by posłuzył na długo,
ale zeby mniej więcej wyszło z przesyłką nie wiecej niz 100zł ... :sorry: lukam na tablica, pl jeszcze,. ale nie kazdy chce wysyłać niestety :-(

kąpać bede w wannie najwyżej .. ręczniczki kupie w lumpie jak znajde.... przewijak w sumie nie jest taki potrzebny ..... kurcze szkoda ze tak wyszło.... no ale cóż zrobić .... :-:)-( chyba sie powinnam przyzwyczaić ze u mnie wiecej pod górkę niz z z górki :-D:-D:-D no ale nie bede narzekać ... :-):-):-):-)

dziękuję :)

Ilonko masz za dużo wiadomości i nie mogę Ci wysłać na grupie na wyprawkowej części masz tam kilka propozycji a ja szukam dalej :)

Ilonko szczerze uważam że 18 kg to przesada moja córka ma 18 kg i ponad 4 lata i już widzę jak siedzi w jednym miejscu nie ma opcji. Ale jak już uważasz

Ostatnia edycja:
Ada ja wiem, wiem o co chodzi :-) ale np te zwykle bujaczki mają przeważnie do 9 kg ,,, czyli nie za długo by posłużył ....... no ale w sumie teraz jak tak myslę ... to byle do okresu gdy Papi bedzie w miare ładnie siedział, to wyciągnę z piwnicy krzesło do karmienia i tam bedzie przesiadywać nie tylko przy karmieniu i juz :tak::tak::tak:

no proszę,,,,, jak nie piję to myslę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-):-):-):-):-):-) hehe

Ilonko no 9kg to podobno około 7 miesiąc wiadomo dzieci są różne. Obejrzyj sobie te moje wypociny na grupie mam nadzieję że choć coś ciekawego znalazłam ;-)

piąteczka a jakie masz duże te swoje maluchy? Moja Julka to kawał babki więc sobie waży z resztą lubi jeść nie dziwota :)

yyyyyyyyyyyyy Mój Jaś ma 3 lata a waży 19 kg :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: no ale on jest ubity tak naprawde bo nie wygląda ze az tyle waży sobie :laugh2::laugh2::sorry::sorry::sorry: :-)

dziękuję Aduś :* pisałam Ci na priv w sprawie FB :) skrzynka juz pusta także można pisać :-)

reklama
Do góry