reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piateczko łoooooooo matko.... TY te dzieci głodzisz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: heheh
ale mój to chłop.... po tatusiu,,,, bo łapę tez ma w cale nie malutką :szok: no a madzia to ma figurkę po mamusi jak nic wiec tak sobie waży jak piórko :-):-) :tak::tak:

Ada OK... zaraz luknę,,, bo jak wpisałam to mi Ciebie sporo wyświetliło :-D:-D:-D:-D a za linki bujaczków tez dziękuję :) ten z kubusiem fajny :)

EDIT

dziękuję :) wanienka w sumie nie potrzebna.... w wannie bede kąpać , albo jak w szpitalu szybko pod kran i juz haha,
a ten ręczniczek super :D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki :-)

Jak m wrócił z pracy, to usnęłam z nim i wstałam dopiero o ..... 13 :szok::szok::szok:

Pierwszy raz mi się tak zdarzyło :-) Ale przynajmniej wyspana jestem :-)

Martus ja Ci już mówiłam,żebyś zmieniła tą prace, bo nie warto się tak męczyć za psie pieniądze ... A Ty jeszcze wczesniej z L4 wróciłaś... No aż się zdenerwowałam jak sobie przypomniałam ... ehhh..

ilonko ja tez myślę o tym bujaczku właśnie z Fisher-price :-)

Karola a co tam jeszcze u Ciebie słychać ?? Jak czarownica??

Piateczko to w sumie możesz Go jeszcze trochę potrzymać na dystans, to chata będzie lśnić i nauczy się Zaraz,że by wracać do domu o przyzwoitej godzinie :-)

hejka

ja dziś na szybko bo wielkie oko szefa czujne i roboty sporo:szok:
ale siedzę i cieszę booo mi Rybcia w brzuchu szaleje:-):tak:;-) pluska aż miło....:-):-):-)

tak na szybko...będę pod wieczór na dłużej ;)

Katy jak z tym mężem??? bo kanie jeszcze mam :-p
Ada Dziękuję ;)
Piąteczko hahah dobra żmija nie jest zła :-p
Ilona ujć...pod górkę, ale ty twarda bestia dasz radę ;)
mnie też czeka gromadzenie wszystkiego na nowo
po Matiku mam krzesełko do karmienia i kołyskę..reszte się będzie stopniowo kompletować ;)

Rozia ciekawe co bedziesz w nocy robić jak tyle pospałaś :-p:-p:-p:-D:-D Może uda mi sie wychwycić ten bujaczek w dość niskiej cenie .... mam miesiac ... wiec bede czujnie obserwować aukcje :tak: jak nie to inny kupie i juz :tak:
piateczko czyli jednym słowem chłop ma przerąbane ???????? :D haha do owulki masz czas aby sie przekomarzać :-):-):-)

Truskawa ale ja zazdroszczę tego pluskania :D:-D co do mnie to pewnie ze dam radę :D :-)

Ostatnia edycja:
Madzik ale wiesz jak to jest ,myslałam ze jak wroce wczesniej to jakos zaplusuje a tu :szok: no wszoku jestem kuzwa po raz kolejny mam nauczkę i obiecuje wam moje drogie że jak tylko ujżę plus to wielkimi krokami a nawet biegiem spierdzielam na L4

No ja myślę !! :-) Bo jak nie, to się tam do Ciebie przejadę i skopę te Twoje cztery litery :-)

Ilonko myślę,że usnę bez problemu :-) Po prostu nie dosypiałam ostatnio :-)

Ilonko jeśli znajdę coś ciekawego, to dam Ci znać :-)

edith...

Sylwia zapomniałam Ci napisać,że ja na katar polecam inhalację z soli kuchennej. Dajesz ok. 1 łyżeczkę na ok. szklankę wody i tak 5 minut sie inhalujesz 2-3 razy dziennie... Mnie bardzo pomogło, bo już mi gardło zaczynało siadać przez to,że przez usta oddycham, ale tak wszystko mi nawilżyło i katar jeszcze troszkę mam, ale to już takie niedobitki :-) A dosłownie 2 -3 dni się inhalowałam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry