reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hallo Kochane!
Kasia trzymajcie się dzielnie dziewczynki!!!!!
Katy no to czekamy na pozytywne wieści!!!!
Ilonko ja to tak biegam do Tchibo na promocje i nie tylko. Właśnie się czaję na kombinezon, tylko właśnie nie wiem czy już kupować. Co roku tam kupuję, i 2 lata temu kupiłam wczesniej, a młody skoczył do góry, i był bardzo akurat:szok:
Dziama Kochana, nie pękaj:happy2: U nas ok, młody w przedszkolu, Adolina śpi, a ja się dorwałam do pierniczków! Na pewno schudnę do świąt:dry:
Val, no coś wiem o tym pieczywku:-p My też kupujemy bułki do pieczenia, chociaż M wczoraj był w Rewe, i jest promocja po 17, bułki za 0,19:-)
Aniutka, ja też jakoś dziwnie w tej ciąży, pękałam ze strachu, i w zasadzie dobrze, że cc miałam:-D

reklama
Paula tak... domowej roboty prosto ze sklepu:-D. pochodzę ze śląska ale opolskiego, na górnym śląsku znalazłam się przez studia na UŚiu.. tyś ślonzoro ;-)?

axarai my kupujemy nieraz w aldiku z maszyny te weltmeisterbroetchen, czaaasem zwykle ale one nadają się tylko na świeżo... co do cen to jakaś masakra, życiu nie spodziewałam się, że pieczywo będzie tutaj takie drogie :dry:

ada powodzenia przy robocie :cool2:. ja sie opitalam... ciągle myślę o mojej temperaturze... echhh...

Valkyrie mój K ze śląska, ja to niby woj. śląskie, ale tak bardziej podbeskidzie niż śląsk ;-)

AdaW chodź że do nas, bo się jeszcze nie daj Boże przepracujesz :-D

piateczko ja miałam 60km do opola, a ty być może mieszkałaś w tych okolicach :tak:, tylko ja pochodzę z okolic granicy czeskiej.

paula a teraz mieszkacie w Bielsko Białej??? ładne okolice, byłam tam raz na rozmowie o pracę :cool2:

Jestem! Jak ja dziś się szybko złoszczę wydarłam się na jedynego dotychczas klienta ale potem mi przeszło. Na wykładach u nas mówili że jeżeli kobieta i lekarz udowodni że na npm i akurat zbrodnie dokonała w okolicy @ to dobry adwokat zmniejszy tym karę :blink: jest dla mnie nadzieja :sorry2:

Val ja też niestety w każdej wolnej chwili zastanawiam się czemu jest tak z tą temp. i czy to dobrze źle i wogóle mam mentlik w głowie trzeba czekać do terminu a że blisko to już człowiek fiksuje :-D

reklama
hejo :cool2: lukam z pracy:cool2:
koniec miesiąca..więc sporo pracy i dlatego mnie mniej trochę;-) ale staram się czytać na bieżąco :)

Wczoraj wieczorem brzdąc tak brykał w brzuszku że aż zafalował kilka razy :-)

Viola oferta dobra, można spróbować, pogadajcie z M ;)
wiesz...miałabyś rzeczy z promocji...z pierwszej ręki hihi
a w razie "w" zawsze można zrezygnować ;)
Ilona dzięki za wieści od Kasi i dziewczynek :)
Kasiu jesteśmy z Wami

Ściskam każdą z osobna ;) miłego dnia ;)

Do góry