reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ada a gdzie pracujesz???

ten moj termin @ to taki całkowicie fikcyjny... chciałabym, żeby tak było ale nic się nie zanosi na koniec cyklu... echh... poprzednim razem nie zaszłam w ciążę dopóki nie odpuściłam ze wszystkim, temperaturą, mierzeniem, cudowaniem... teraz pewnie nie będzie inaczej :confused:

reklama
valky ja mieszkałam w miasteczku pod właściwie górą Św Anny- pięknie tam było

ada mój mnie jakoś nie rozgrzesza- najwyżej pociąga do odpowiedzialności hi hi- nigdy nie wierz papudze

Valkyrie ja generalnie pochodzę z Bielska i tutaj też mieszkam, ale mój K mieszka na Śląsku i pewnie mnie też kiedyś czeka przeprowadzka, ale mam ogromna nadzieję, że kiedyś wrócimy tutaj z powrotem, bo kocham to miasto :tak:

ilnko24
chwal się co ładnego kupiłaś
:-)

AdaW Ty rozdarciuchu ;-):-D

Paula to od jutra będziecie sobie brykać :-D tylko żebyś z tego wszystkiego na cmentarz nie zapomniała iść jak się zaszyjecie w sypialni w łóżeczku;-):-p

Val ja sprzedaję ogrodzenia betonowe i miałam dziś tylko jednego klienta a i to mu się dostało, jestem okropna nic nie poradzę że trzeba przy mnie uważać co się mówi.:tak: Mój też nie jest pewny ostatnio miałam cały czas cykle 27 dniowe oprócz ostatniego gdzie okres mi się spóźnił a teraz to pieron wie jak przyjdzie na razie zjadłam trzy ciasteczka z galaretką i jest mi tak nie dobrze :no:

piąteczko no to faktycznie :) pewnie wkłada wszędzie nos i obserwuje bacznym okiem sprawiedliwości :p

Ostatnia edycja:
hej! witam i ja. u nas dzisiaj noc nie przespana. Olek postanowił że w nocy nie śpi. teraz za to smacznie śpi więc ja chyba też się położę. wpadne później nadrobić wasze wpisy. miłego dnia.

AdaW no nareszcie nadszedł ten czas hahaha :-)

idę w ślady agnes2704 i też się położę, bo nie spałam jeszcze po nocce
:szok: a nie wiadomo jakie będą przyszłe noce :zawstydzona/y: więc muszę korzystać :-D
do później ;-)

valkyrie, ja używam płynu do mycia grilli i piecyków, np z lidla.

viola, 6 godzin dziennie to nie dużo, resztę można poświęcić dziecku. A kasa na drodze nie leży. Jak masz blisko to czemu nie. Zwolnić się możesz w każdej chwili jeśli będzie kiepsko.

A co do tego co Ada pisze, to zgadzam się. M przez cały czas bronił się żeby nie iść na kopalnię do pracy, a teraz w końcu też tam trafił! Bo znajomi bez matury pracują po parę lat i żyją jak pączki w maśle, a on po skończeniu ciężkich studiów tułał się po Polsce jak cygan jakiś. Tak że wykształcenie swoją drogą a nasze polskie realia swoją.

ilona, u mnie dady za 22,90. U ciebie też na pewno będą po remoncie:tak:

jane, twoje babeczki opędzlowane!!:-)

ania, ty jeszcze poczekaj troszkę! ;-)

katy, czekam na relację!

truskafka, rybcia musi pływać;-)

Agnes , Paula kolorowych snów ;-)

Lilu a można liczyć na jakieś zdjęcia ?

Rozszpunka mój wujek ledwo podstawówkę skończył potem jakieś kursy i na kopalnie poszedł i dostaje 2800 emerytury(choć ma dopiero 48 lat) i mieszkanie mógł za bezcen wykupić. Wybacz ale idea kształcenia jako podnoszenia pułapu życia w tym momencie jest bezzasadna. Lata nauki zmarnowane można było już pracować.

Roza , Rozia, pamela, sylwia co tam u Was?

Losiczko kochana mam nadzieję że wszystko się pomału układa :**

Malami kochana jak tam? Chodzisz do tej pani doktor i jak się sytuacja rozwija?

Ostatnia edycja:
reklama
ada to wszystko zależy tez od tego co kto lubi- ja przecież zakończyłam naukę dopiero w tym roku i to nie z wyboru, mój mąż miał 31 lat jak zdał ostatni egzamin- różnie to bywa- ja w swoje dzieci i tak bedę pakowała wiedzę ile się da

Do góry