• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam z rańca dziewczyny!!!
wczoraj mój małż znów wrócił bardzo wcześnie więc nie siedziałam tyle z Wami ile miałam w planie ... swoją drogą co jakaś głupia szkoła, proponują super extra szybki kurs a nic nie uczą przy tym, zachorował ktoś i cała szkoła się posypała... godziny lecą a mój mąż zamiast uczyś się bo musi zdać ciężki egzamin po niemiecku nie znając dobrze języka, to jest wożony autobusem przez innych kursantów... WTF??

jakie ja mam wzdęcia dziewczyny... sorry za dosadność, masakra!!!

jak tam? gdzie reszta śpiochów?!! viola chyba jesteśmy tylko my...:eek:

ech nawet nie myślę już o tym, mówiłam wczoraj mężowi niech się sam weźmie do nauki bo nie ma na co czekać!

60ml to dużo czy mało... matko już wszystko zapomniałam:eek:... naoglądałam się właśnie filmików na YT i mnie sentyment wziął... jak cudnie jest przywitać na świecie takiego nowego maleńkiego człowieczka... to najpiękniejszy moment w życiu kobiety!!!

echh

idę coś zjeść bo się zaraz przez te filmiki popłaczę :tak:

ech nawet nie myślę już o tym, mówiłam wczoraj mężowi niech się sam weźmie do nauki bo nie ma na co czekać!

60ml to dużo czy mało... matko już wszystko zapomniałam:eek:... naoglądałam się właśnie filmików na YT i mnie sentyment wziął... jak cudnie jest przywitać na świecie takiego nowego maleńkiego człowieczka... to najpiękniejszy moment w życiu kobiety!!!

echh

idę coś zjeść bo się zaraz przez te filmiki popłaczę :tak:

mało:( powinien 150-180ml, ale odkąd je łyżeczką to butla blee

Witam sie i ja :-):-):-):-)

Lece na zakupy z chłopakami zaraz :) a pewnie wszędzie pełno kolejek bedzie:crazy:

Czapa robiona na zamówienie dla Juleczki :) teraz muszę zrobić dla jej brata bliźniaka :-)

Zdjęcie1015.jpg Zdjęcie1020.jpg

Miłego dnia słoneczka :-):-):-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry