reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula i obiad jak tralala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):tak::tak::tak::tak: sama chyba wpadnę hehe :)
Ania oki, oki :tak::-):-):-) pochwal sie jak wrócisz :-):-):-):-)

U mnie słoneczko wychodzi :happy::happy::happy: aż miło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

OGŁOSZENIE PARAFIALNE: LiLuu i dziama86 bardzo proszę o dopuszczenie mnie do swoich wykresów na enpr :tak::-)

ilonko24 zapraszam
:tak: w sumie K lubi kotlety z piersi więc nie powinien narzekać :-p chociaż szczerze powiedziawszy to on gotuje dużo lepiej ode mnie :szok:
ja Ci podesłałam to słoneczko, bo u mnie go pod dostatkiem od rana ;-)

LiLuu czekamy na zdjęcia lub relację z zakupów
:-)

Jejku, ale My jesteśmy sępy zdjęciowe
:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilonka Ty to jesteś łowczyni promocji normalnie- brawo

paula jak dla mnie obiadek super- szczególnie sałatka........

ania Ty masz mało ubranek??????????????????????/

u mnie zupka już dochodzi dla małych, firanki w pralce- biorę się za okno w sypialni.........i pościel - bo mały mi wylał właśnie do łóżka pół litra soku- normalnie piana na pysku

ilonka ja sie po prostu starzeję- pozwoliłam tym potworom rządzić domem- starsze tak nie miały- będę więc chyba z punktu widzenia rodziców straszna babcią- no ale ja też mam wspomaganie w rozpuszczaniu ze strony zaraza , mam i jeszcze teraz ciotki

piąteczko hahaha Ty sałatkowo-maślankowy potworku :-)
a zupa dochodzi, dochodzi, dochodzi
:-D

ilonko24
ależ ja to tak nieświadomie hahaha ale nie powiem, bardzo przydatna ta jego umiejętność, a co najważniejsze chęci do garów
:tak::-D

a ja dzisiaj wpieprzam gotową, mrożoną pizze... w c**j zdrowo :eek:

U mnie dziś słoneczko też. Byliśmy już 2 razy na spacerku. Maksio cały czas przespał. Ciekawe co będzie w nocy robił...:confused:

ilona, śpi ładnie grzeczny chłopczyk. Czasem sama przysnę i go nie przełożę, ale w większości śpi;-)

reklama
Witam Gwiazdy:-)

Sorki,że tak mnie nie ma, ale ja w biegu jestem od kilku dni i już u mamy jesteśmy :-) A dzis siostry moje przyjeżdżają,więc będzie jeszcze wiekszy chaos, także ja to raczej będę dopiero w niedzielę...

A tak na marginesie to jest promocja na pampersy w kauflandzie. Za 96szt rozm. 3 płaci się 44,44zl, czyli wychodzi po 0,46 gr za 1 pieluszkę :-) Te większe rozmiary też są w tej cenie, ale nie wiem ile tych pieluch jest w opakowaniach, bo nie zwracałam już uwagi. My wzięliśmy 2 za 108 szt za 49 zl :-) Może się komuś przyda :-) Promocja trwa do 7.11 :-)

Zmykam :-) Bezpiecznego święta jeśli mnie nie będzie już i słonecznej pogody :-)

Do góry