reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej.

viola, promocja w biedronce trwa cały tydzień, a pieluch cała sterta stoi na sklepie, więc dla każdego starczy,możecie przyjeżdżać:tak:;-)

ilona, czerwony fajny i do jasnych i do ciemnych włosów. Ale ta dziewczyna z aukcji ma paskudne szpony:rofl2::-D Czapa super!

agnes, jak nocka?

reklama
hej! u nas dzisiaj noc super. Olek budził się co 3 godziny zjadł i dalej spał. wiec mamusia dzisiaj o niebo lepiej się czuje. rano wpadła połozna zważyć młodego. waży 4370 g więc super przybiera na mamy cycusiu bo 350 g w tydzień. no ale jak się jest małym żarłoczkiem to nie dziwota. teraz zbieramy sie na spacer bo słoneczko świeci. więc wpadne znowu po obiedzie. dzisiaj zostajemy z Olkiem sami na całe 2 dni bo mąż na święto jedzie do swoich rodziców i dopiero w piatek wróci. ciekawe jak dam sobie radę sama.

ilonka
ja juz pisałam ci na fb że czapule super. moze tez u ciebie bym zamówiła takie cudo?

roszpunka
taa noc poproszę każdą. pobudka o 24, 3 i 6. szybko do cycusia i spał dalej. o 6 troszkę pomarudził i zasnął dopiero o 7 ale i tak super. musiałam go wybudzić o 9 jak położna przyszła. teraz spacerek więc pewnie też będzie spał

reszcie odpiszę później. buziolki i miłego dnia

dzień dobry dziewczynki

u mnie dziś cieplutko jak wiosną

małe już dobrze, choć jakaś resztka gila jeszcze się plącze

właśnie odwiedził mnie kurier z moja walizeczką i kuferkiem , więc banana mam od rana na pysku

zakupy zrobione na jutro- a dziś zupka brokułowa

nie nadrobię Was teraz , bo potwory nie dają mi spokoju

miłego dzionka

Witam Babulce w piekny słoneczny lecz trochę chłodny dzionek ;-)

truskafffka
dziękuję słoneczko, oby było tak jak piszesz
:tak:

ilonko24 no właśnie, a nie chcę robić z siebie czarownicy, bo wiem że dla niego też nie jest łatwe, że najpierw mi obiecał, że dzisiaj przyjedzie, a teraz musi zmienić plany, bo dziadek go poprosił… także jakoś wytrzymam i jutro mu UWAGA upichcę jakiś obiadek
:szok:
a płaszczyk bardzo fajny, sama chętnie przygarnęłabym taki kredowy albo czerwony (zanim doczytałam, że Tobie też podobają się te kolory uznałam na stronce jak oglądałam, że są najładniejsze- chyba mamy podobny gust) ;-)
jaka słodka ta czapeczka, zakochałam się
:-) kieeeeedyś też sobie taką zamówię u Ciebie ;-)

KatyB ciekawe czy ich znam
:confused:
Widzę, ze ostro ćwiczysz- szacuneczek :tak:
właśnie mi przypomniałaś, że jeszcze nie dotarł do mnie ekspander
:eek: muszę chyba interweniować...

ViolaPop będziesz naszym prywatnym informatorem
:-D;-)

Valkyrie widzę, że mają tam u Ciebie buredllo w niektórych sprawach jak w większości w PL
:baffled:

agnesz2704 oby Oluś już tylko tak dobrze się sprawował jak dziś
:tak:

edit.:
piąteczko, to teraz nic tylko się pakować :-)

ilonka talent nam się kolejny rozwija

paula no to Cię zrobił na szaro- niby nic, ale rozczarowanie jest. Pakowała to się będę znając życie wieczorem przed wyjazdem , bo lecimy w nocy

Roszpunka u mnie pewnie dadzą pare opakowań tych pamperaków i znając życie bedzie musiała być pod biedronką jeszzcze przed otwarciem:baffled: no ale to jeszcze ...... :) tzn hmmmm.......... bo jedną juz konczą remontować i moją zamykają wiec pewnie w tej nowej moze byc ta promocja :tak:
NIe przyjrzałam sie ... muszę luknąć na tej jej szpony hehe :-D:-D:-D:-D
Maksio nadal ładnie śpi w swoim łóżeczku ?????????????????
agnes no proszę ...... Oluś wspaniały synuś :) niech rośnie małe słoneczko na mleczku mamusi :tak: a powiedz mi kochanie mąz pomaga dużo przy smyku ??????????????
Piateczko suwaczek piękny,,, niech szybko odlicza :tak::tak::-):-):-)
Paula chyba tak :tak::tak: bo mnie sie tylko te 2 kolory podobają :tak::tak: a co dobrego bedziesz pichcić ?????????????
Anulka gdzie zdjęcia pokoiku ?????????????????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pamela jak zdrówko ?????????????
Dziama hop hop :-)
Roza kciuki na nowy cykl :-):-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katka a TY gdzie wsiąkłaś :-p:-p:-p
Małami rozia, truskawka i reszta meldować sie szybko :tak::tak::tak::tak:

Losiczko A JA NADAL TĘSKNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
ilonka24 no właśnie nie wiem, bo ja jestem ograniczona kulinarnie :-D
może zrobię po prostu kotlety z piersi kurczaka z ziemniaczkami i jakąś fajną kolorową sałatką…
:blink:

Do góry