reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

AdaW hahahaha "kochaś" padłam :-D ale wykorzystam ten czas i Jego doszczętnie ;-)
a co do Twojej pokrzywki, to skąd takie coś się bierze?
a może to "niedobrze" coś wróży? :-)

reklama
Ada pokrzywka ??????????????? :szok::szok:
Rozia buźka :* :-):-):-):-)

ale spokój dziś ..........:sorry:

Ja czekam na swojego kochasia hihi :-D za godzinkę mówi ze bedzie :-):-):-):-D:-D:-D

a zapomniałam sie pochwalić :laugh2::laugh2::laugh2::tak: hehhe Papi skończył 3 miesiące i od wczoraj jest niesamowicie zafascynowany swoimi łapkami :laugh2::laugh2: ogląda je z każdej strony ... a jak leży na płasko to aż zeza robi normalnie świetnie to wygląda ........ Boże a dopiero Jaś zauważał swoje łapki :szok::szok::szok: a tu juz skończył byk 3 lata :-D:-D:-D

hejooo halloweenowo
ja dziś w takim wydaniu ;)

zwariowany dzień za nami, wybyliśmy z D do kina i w sumie pół dnia nas nie było :-p
Mati z dziadkami się wyszalał :)
a potem z młodym robiliśmy lampiony halloweenowe;-)

lece doczytać co u was ;)

katy kochana trzymaj się. a za tatę będę się modlić. daj znać jak coś nowego będziesz wiedzieć.

ja dziewczynki znikam do łóżeczka. mam nadzieje że Olek ładnie prześpi noc bo sama będę z nim walczyć. kolorowych snów. postaram sie jutro zajrzeć ale nie obiecuję bo jadę do babci na obiad i jeśli pogoda pozwoli na cmentarz z małym. buziole

Witam i ja :-)
obiadek już przygotowany i czekam spokojnie na K także mam czas :tak:

My na groby wybieramy się wieczorem, ale tylko pochodzić, bo w BB nie mam nikogo bliskiego, ale jutro jedziemy do Szczyrku tak więc tam nadrobię zapalanie zniczy ;-)

Pogoda u mnie średnia, zachmurzone i zapowiadają deszcz :eek:

Buziaczki Kochane i miłego dnia :-)

A tutaj w Uk wogóle nie ma takiej tradycji.

Ja chciałabym zapalić znicz na grobie swojego taty ale niestety nie mam takiej okazji :(

reklama
dzień dobry dziewczynki

katy jak zawsze jestem z Tobą kochana- będzie dobrze

aniu pokoik śliczności- teraz tylko na lokatorkę czekać

moja rodzinka biega po cmentarzach , a ja w domu , bo się maluchy bałam jeszcze zabrać- może w przyszłym tygodniu odwiedzę bliskich osobiście - akurat posprzątam znicze

spokojnego dzionka

Do góry