reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

My jeszcze nie dotarlismy do cmentarza, bo siostry miały wczoraj przyjechac, ale jednak na dzis to przełożyły i zamiast wyjechac o jaiejś wczesnej godzinie,żeby minąć chociaż część korków, to o 9 dopiero wyjechały i jeszcze ich nie ma... A to tylko 90km... ehhh...

Miłego dnia Wam życzę i bez deszczu :-)

reklama
Witam!

u nas pada od rana. smutny ten dzien. na cmentarz nie pójdę. w weekend ma być lepsza pogoda to zapakuję Olka i pojedziemy. a dziś w domku. jadę tylko do babci na kawkę i późny obiad.

mimo wszystko miłego dnia dla was. pa

Chciałam życzyc spokojnego dnia pełnego zadumy i powagi w którym w sposób szczególny wspominamy osoby nam bliskie, których już nie ma z nami na tym ziemskim padole. !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Zapalam dla wszystkich Waszych oraz moich bliskich znicz

w szczególności dla moich aniołków !!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 512272

Zobacz załącznik 512272
znicz478.gif

Hallo Kochane!
Wczoraj dostaliśmy w okno jajcem, ale chyba adresowanym do sąsiadki, bo jednak do nas nikt nie dzwonił, że ma ochotę na coś słodkiego:-)
My z Adą zrobiłyśmy sobie "tradycję" Kac na 10 do przedszkola, a my na 2 godzinny spacer po polach, górach i dolinach. Po cichu naiwna liczę, że mi spadną kilogramy. Właśnie Ilonka zaraz Ci napiszę dane, do naszej tabelki modelek:-)
U nas też nie ma Święta, M w pracy, poszłyśmy z Adą na cmentarz niemiecki (uwielbiam cmentarze) a tam pusto:szok: Na kilku grobach tylko palące znicze, pewnie mają polskie korzonki. Nawet nie posprzątane pełno liści (to akurat wyglądało ładnie, tak jesiennie:-))
Gdybym ja wiedziała, że moja córa będzie uwielbiał jeździć w wózku, to bym jej jakąś terenówkę porządną kupiłam bo po jeździe tym plastikiem na wiejskich ścieżkach mała wstrząsu mózgu dostanie ( chociaż ona bardzo zadowolona)

hejka
u mnie dziś trochę nerwowo bo brzuchol boli :( nospą się ratowałam i jest lepiej. Ale jeszcze tak długo mnie bóle nie trzymały :(
tyle dobrego że maluch pobrykał i przez dzień i teraz na wieczór..leżę i liczę że będzie dobrze

poza tym miły dzień za nami, sentymentalny, rodzinny..co roku u nas w domu zjazd rodzinny jest..taki wyjątkowy czas..

Sorki że tak o sobie..

[*] dla waszych bliskich, aniołków..

dobrej nocki dla wszystkich

Truskafffka spróbuj z magnesem z doświadczenia wiem że pomaga a jest mniej szkodliwy niż nospa ja tez ja lykam jak nie mam wyjścia

Spokojnej nocy wszystkim

Ania dzięki :) magnez mam odgórnie przepisany od gin-trzy razy dziennie łykam (dostałam go w związku z moją lipną szyjką, żeby właśnie przeciwdziałać skurczom)
nospa dziś pierwszy raz poszła w ruch
ale już mi nieco lepiej, więc mam nadzieję że nocka minie spokojnie i rano bóli nie będzie

dobrej nocki

reklama
witam z rana! widzę, że jestem pierwsza :tak:
WSTAWAĆ SPIOCHY!!!!:-)

u mnie było wczoraj zaś dołowato, dziś jest lepiej...codziennie muszę sobie powtarzać, że kolejny dzień może przynieść właśnie to na co czekam bo inaczej uderza mi do głowy.
jeszcze dziś w nocy zaczęło mi dziąsło krwawić, nie wiem w ogóle o co kaman... tak jakby za siódemką (ósemek nie mam w ogóle), przestraszyłam się że może mi się wyżynają, ale nic nie czuć ani nie widać... masakra, normalnie w nocy musiałam płukać buzię bo leciało jakby mi kto po pysku dał :no:... teraz co jakiś czas jeszcze coś poleci trochę.

katy mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku!!! oby tatowi się polepszyło!!!

jest tam kto???

Do góry