reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula a jeśli mogę zapytać kasa fajna chociaz za tą pracę ???????????:sorry::sorry::laugh2::laugh2:
Violu ja sie własnie zastanawiam nad spacerówką juz.. tzn jeszcze nie teraz ale za miesiąc to chyba juz sie pożegnamy z gondolką bo widzę ze sie robi juz coraz ciaśniej ,, bo jak dochodzi kombinezonik plus kołderka to naprawde Papi nie ma bardzo juz miejsca :szok:, no ale tak jak mówię jeszcze z miesiąc .. moze na początku grudnia :tak: Co do jedzonka to na razie dostałó 2 razy jabłuszko z marcheweczką :tak: krzywił sie ale coś tam sobie podjadł reszte zjadł mu Jaś :laugh2::laugh2::laugh2: no ale teraz jak kupuje słoiczek to mu daje łyzeczką troszkę a reszte rozcieńczam z wodą i ma soczek :tak::-)

a to Werka sie nieźle gdzieś załatwiła :szok::szok::szok::-( biedna.... zdrówka dla niej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gołąbki zrobione juz sie duszą .....a teraz trzeba biec na zakupy i na pocztę wysłać kolejną partie czapulek :-D:-D:-D:-D:-D pogoda ....?? pozostawia wiele do życzenia :-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry dziewczynki

ilonka zapracowana kobieto

ania wszystkie stworzonka moje oki

rozia ja za kotami nie przepadam, bo długo się gotują i śmierdzą jak się je piecze- no ale członka rodziny nie pozwoliłabym się pozbyć

viola zdrówka dla werki

dziamuś tule słoneczko- trzymaj się kochana

no i tyle moja głowa pomieściła

miłego dzionka

Dziendoberek

Jejku jak mi fajnie :-) w domku cisza spokój :-) 3 talerze tylko do mycia :-)Mężuś za to nie wyspany bo trafił mu sie pokój w którym za oknem ma wentylator he he i mu hałasuje :-) ja mu na to ze niech porówna ten chałas z jego chrapaniem he he.

Pogoda do bani ciacha dzisiaj nie ma bo nie ma ochoty na nie :-p

Dzisiaj to troszkę poszuram sobie :-)

Ilonko no niestety ja nie jestem w tej szczęsliwej 3 :-D:-D:-D ale jakbym wygrała to mamuśkom kupiłabym prezenty dla dzieci a staraczką zafundowałabym invitro :-D:-D:-D

Miłego dnia kochane :-):-):-)

piąteczka hehe ciekawa jestem skąd Ty to wiesz jak się koty przyrządza?
no i smaka na te gofry robicie.....
Ilonka właśnie mi uświadomiłaś ,że dawno gołąbków nie robiłam :) Chyba na sobotę zrobię.
Losiczko miłego szurania:)

Antoś właśnie zasnął pewnie na swoje słynne 40 minut.... no ale zawsze coś

Losiczka długo to Ty nie możesz żyć bez tej maszyny :-D kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.........
Piąteczko TY burżuju jeden :-p ja tez chce gofry aaaaaaaaaaaa...............................:-D:-D:-D
Mam romansik do Ciebie :-) napisze na priv :-)
Viola zapraszam do mnie ....narobiłam jak głupia i teraz bedziemy z Jasiem jesc chyba do soboty te gołąbki :-D

Mój Papi własie tez usnął ........ w leżaczku na wpół siedząco :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i tez sypia krótko w dzien... są dni ze śpi 3 razy po pół godziny a są tez takie ze śpi wstaje na flaszkę i dalej w kimono ( rzadko)ale ja tam tak wolę .... przynajmniej w nocy mi śpi pięknie :tak:

Witam i ja :-D
U mnie stara bieda temp wczoraj opadła o dwie kreski więc dałam że zaczął się nowy cykl. Wczoraj byłam w pracy z tatą (sprzedaje słodycze) bo ruch ma przed mikołajem duży a biedak sam robi. Dlatego jak mam w swojej pracy wolne to jadę z nim. Więc dziś odpoczywam w swojej pracy a jutro do roboty ciężkiej.... Przynajmniej może coś schudnę :sorry:

reklama
Ilonko jakie kciuki kochana :-D:-D:-D aaaaaaaa....... juz wiem :-) Ty chcesz żebym czapusię u Ciebie zamówiła :-) ach Ty spryciaro :-D

Oj gofra to bym sobie zjadła :-p

Ada kciuki za nowy cykl :-)

Do góry