reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja mam problem, bo nie wiem, gdzie ta pralka ma taki program... może uda mi się znaleźć jakąś instrukcję obsługi do tego... Ale piąteczko problem jeszcze w tym,że to już się tak trzyma,że nie wiem czy odpuści :-(

reklama
A ja teraz przywitam się jak człowiek :-)
u mnie niby 5 stopni na plusie, ale odczuwalnie blisko 0… rano jak wracałam z pracy padał śnieg z deszczem, góry przybielone śniegiem, więc co się dziwić, że czuć mrozik coraz bardziej
:tak: a no i wiatr straszny...

ilona24
szczerze powiedziawszy to jak odliczę dojazdy (ok. 20km) to zostaje mi najniższa krajowa… więc myślę, że nie jest najgorzej, ale jak na to, że spędzam w pracy trochę tych nocek w miesiącu i święta to kasa średnia… ale teraz takie czasy, że nie ma co wybrzydzać- niestety
:confused2:
gołąbki :szok: zabije za jednego z sosem pomidorowym :-D

piąteczko jak Ty się nad nami pastwisz z tymi goframi… wczoraj LiLuu, a dzisiaj Ty
:szok::-p i jeszcze Rozia do kompletu z tymi swoimi racuszkami :wściekła/y:;-) dziewczyny serc nie macie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
uffff jak dobrze, że nie lubię smalcu, bo miałabym kolejną zachciankę :-D
aż się dziwię, że nie lubię, bo u mnie w domu wszyscy są smakoszami :-)

Paula ja robie swój smalec bo innego nie daję do kapusty.Ogólnie wogóle nie smaruje pieczywa ale jak mam świerzy smaloszek to nie pogardzę tyle że potem zapłacę lekką sraką :-D ale warto :-D.

Normalnie nie moge sie nacieszyć tym wyjazdem męża ( świnia jestem wiem ) Nie muszę wymyślac co na obiad :-p dzisiaj jajo sadzone ziemniaczki surówka a nie pół świni he he

Piąteczko zes TY taki burżuj jesteś to niech te gofry teraz idą Ci z powrotem tam gdzie Ci ubyło :-p:-p:-p:-p:-p:-):-):-):-)

Ja z Wami nie gadam ....ooooooooo......... FOCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Człek na diecie a tu jak nie gofry to smalec.............. No ja sie zabije

Paula to ja juz śle gołąbeczki bo u mnie zawsze z sosikiem pomidorowym

losiczka zabiłaś mnie tą świnią

Jasio sie patrzy jak na kretynkę bo śmieje sie jak głupia, wyobrazając sobie ta świnie na Waszym stole

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonko wiesz jak ma sie męza co ma 100 kg żywej wagi :-) to jajeczkiem sadzonym sie nie naje :-p .Chyba że paletą plus podsmarzony boczek cebulka itp :-p:-p:-pa ja to bym mogła jeśc same zupki

Do góry