• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej dziewczynki:)
ja znowu w pracy czasu nie mam... podczytuję, żeby być na bierząco:tak:
zestresowałam się właśnie.... powiedźcie mi zdarzyło wam się sikać na różowo po zjedzeniu buraków?? Bo ja dziś sikam na różowo:szok::szok: ale na papierze krwi nie ma.... dodam, że od rana boli mnie rejon brzucha ale ciężko ocenić dokładnie co mnie boli....

sorry, że tylko o sobie.
robicie mi smaka tymi goframi.... buuu a ja gofrownicy nie mam :-(

losiczka to mój waży jakoś 93kg ( nie widać po nim bo ubity pieron jest hehe ) ale tak samo jajkiem sie nie naje,,, bo zawsze słyszę.." a gdzie mincho " :-D:-D:-D no ale na szczęście tyko w weekend , na tygodniu juz nie muszę rarytasków robić :laugh2:
Jane ja nie sikam na różowo po burakach ale mój Jaś tak :tak::-)

Paula gołąb juz wyleciał z garczka ... spodziewaj sie go za pare dni hehe :) leci po mału bo obtoczyłam go w dużej ilości sosu i majeranku :):-p

Właśnie zaszczyciła Nam swoją obecnością PIELEGNIARKA ........ HAHA, se przypomniała :-D na szczęscie dzieci czyste nie osrane i obrzygane

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Rozia tak naprawde to bedziesz zadowolona z każdego łózeczka turystycznego :tak::-D nie wiem czy to moje to tez ta firma . ale jak patrzyłam na aukcje tego kolesia to te kolorowe z krową na przykład to prawie takie samo jak to moje tyle ze ja mam inną krowę ale nawet te napisy mam takie same ... także mysle ze bedziesz zadowolona :tak::-):-):-) fajny zestaw , bo jeszcze ta półeczka na pampersy chusteczki itd ... bomba,,,, ja tak chciałam miec taką półeczkę ale nie ma w sprzedaży osobno a szkoda :-(

reklama
Dzięki ilonko, właśni tak myslałam,że w sumie to jeden pieron, ale wolałam sie upewnić :-) A powiedz mi, Ty masz na tym górnym poziomie piankowy materac, czy ten normalny już??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry