reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
kasia, nie musisz odpisywać, ważne że piszesz co u was. Myślimy o was. Trzymajcie się dzielnie!

No i resztę zapomniałam...:sorry:

viola, spróbuję tego kremu. Mam nadzieję, że coś pomoże.

Ostatnia edycja:
Hej wieczorową porą:-)
ale ruch dziś....

Kasia_es jeszcze trochę wytrrzymaj, niech ci masują nogi:tak:, już niedługo:-)

Piąteczka ale obcasy, ja to się nie nadaję do szpilek, choć wypadało by takowe mieć:-). Disko relax:szok: jak dawno to leciało... pamiętam w niedzielę o 10.00 hihi
:-p
Losiczko hahaha widzę że dalej w "grze", instynktów sie nie wytłumi:-) ale mąż nieźle się wstrzeli jak wróci:-D. Uczulenie po foliku??? ciekawe

Agnes nie żałuj sobie i kładź się:-) odpoczywaj

Dziama niezłe przeboje z lekarzem,jak pech to pech:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja mam problem, bo ostatnio mnie żołądek boli... Czy Wy też tak macie/miałyście w ciąży,że Wam np. dziecko uciskało i dlatego??

Witam :) po usg połówkowym :)

jakie wieści?? ....

Wizyta bardzo udana :) dzidzia pięknie rośnie, wszystkie parametry prawidłowe, wszystko ma na swoim miejscu, wiek wg usg zgodny z Om ..czyli sama radość :)
Niunia ma ok 16cm-tak średnio dała sie zmierzyć, bo wiadomo już się nie mieści w kadrze hehe i dziś wyszło że waży 275gram :)
mam półgodzinnny filmik :-):-):-):-) bardzo się ciesze bo będę mogła pokazać rodzicom, a to dla nich duże przeżycie, zobaczyć malucha podczas usg :-):-):-):-):-)
Pani dr pokazała wargi sromowe, ja tam średnio się znam, ale jak mówi że to to ...to jej wierzę haha, w dokumentacji mamy zaznaczone czarno na białym że "płeć żeńska" ;)

Mati pooglądał dzidzię, a potem sobie rysował :-) najbardziej podobało mu się bicie serducha i ziewanie małej:-)

a ja nadal się śmieje i nie zdziwię się jak w prima aprilis synka urodzę :p

rozpisałyście się dzisiaj :-p spróbuję nadrobić ;)

Jestem juz po ,teraz musimy czekać na decyzje ciekawe ile im to zajmie
Kasiu es tak jak dziewczynki piszą ważne ze dajesz znać co u ciebie kochanie

reklama
Do góry