reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
lilu trzymam &&&&&&&&&&& a najbardziej za to żeby się jednak praca znalazła

dziama ja mam tak samo- nie działa na mnie w ilości zabójczej dla reszty. Już se raz dupkę przypiekłam i mam nauczkę- no może dwa razy....

Hej kochane!
Ja się odmeldowuję, ze szpitala oczywiście...
U nas bez większych zmian. Zespół przetoczenia się nie pogłębia póki co (dziś miałam kolejne USG i tak co 2-3 dni), więc czekamy.
Mam ostre zapalenie gardła, więc antybiotyk i inne cholerstwa, poza tym krwawienia z nosa i z dziąseł więc też leki.
Dziś miałam USG żył w nogach i mam dostawać zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Poza tym dziś w końcu zawitał do mnie rehabilitant i pomasował mi nogi (ma przychodzić codziennie), bo już ledwo mogłam się z łóżka podnieść (od przyjęcia do szpitala przybyło mi 12 kg i głównie jest to obrzęk nóg).
Cieszę się, że 32 tydzień już za nami i myślę, że jeśli nic się nie pogorszy, to za jakieś 3 tygodnie cesarka.
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno, niestety mam taką wodę zamiast mózgu, że nie jestem w stanie Wam odpisywać, choć bardzo bym chciała...

ja miałam mocną głowę jak trenowałam ;-) A jak przestałam, to muszę uważać na ilość i na mieszanki, bo później jest dramat :-)

Kasia-es- nie myśl o odpisywaniu najważniejsze że sie meldujesz bo wszystkie myślimy o Tobie i dziewczynkach...... nasza bidulko tyle niedogodności ech............ ale za kilka miesięcy będzie tylko lepiej :*

Kasiu 32 tydzień to już silne dziewczynki, niczym się nie martw nic nie musisz nam odpisywać, nas bardzo cieszy jak nam piszesz co Was, bo wszystkie Ci kibicujemy, myślimy o Was i zawsze czekamy na wieści od Was

Na której stronie jest przepis na gofry? szukam i szukam. Poproszę o wpisanie go na grupę na przepisowy:)

hej!

my po spacerku, po obiadku i teraz odpoczywamy. młody śpi. no zadziwia mnie dzisiaj moje dziecko. spi, budzi się, pociągnie cyca 15 min i dalej w sen. no ale teraz już go wybudzam i musimy go zająć troszkę i wymęczyć do 19 potem kąpiel i pójdzie spać. przynajmniej mam nadzieję że zaśnie.

mnie też się oczy zamykają ale nie dane mi zdrzemnąć się w ciągu dnia. dzisiaj pójdę spać o 20 razem z Olkiem to może nadrobię niedobory snu.

kasiaes kochana dzielna z ciebie babka. jeszcze troszkę wytrzymaj a dziewczynki wynagrodzą ci wszystkie niedogodności ciąży. trzymam &&&&&&& za was

liluu
&&&&&&&&&& za pracę dla P. melduj co załatwiliście

katka
w PL ale mogłaby zameldować co tam słychać. jak tata?

viola
przepis na gofry na g

Dziama Mati biega po imprezach to chyba już ok :baffled: tzn może mniej boli .A ciocia nadal czeka za tel z Warszawy :baffled::baffled::baffled: dzwoniła do swojego lekarza i pyta sie czy odczytał płyte z wynikami a on na to że coś mu tam na biurku leży ale jeszcze nie otworzył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie ocipiec można .Człowiek umiera to jeszcze szybciej dobijają :crazy:

Ja to gębule mam już ładną :-):-):-) tzn zeszło mi uczulenie po foliku :baffled: tak po foliku :baffled: a maseczek nie robie ale musze poszukać pincetę i powyrywać siwki na głowie :-):-):-) a swoją drogą piczkę golę na krótko :-D:-D:-D a jak odrastają to parę siwków by sie znalazło he he.A mi sie ciąży chce :-) dupa szaleje cipka siwieje :-):-):-)

Lilu kciuki za to żeby wszystko było tak jak chcecie :-)

A swoją droga mój m kiedyś spał w kibelku z głową na sedesie :-D:-D:-D jak se popił po wypłacie i takie miał żygańsko że nie opłacało mu sie wychodzić z łazienki .Ja dobra żona przykryłam go tylko kocykiem :-D

Byłam na poczcie i facet wysyłał w bąbelkowej kopercie rogale marcińskie :-):-):-) he he ciekawe jak dojada całe czy jako plastusie :-D

Kasiu es jeszcze troszkę i bedzie po wszystkim i bedzie tylko podwójne płaczące szczęscie przy cyckach :-) trzymaj sie kochana.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry