• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Widzisz tak nam sie zycie popierdzieliło P bez pracy ja od poniedziałku na zasiłku macierzyńskim który tutaj jest naprawdę kiepski a dokładnie wynosi polowe mojego czynszu :baffled: Więc tak nam teraz sie żyje ale i tak jestem szczęśliwa bo mam kochajacego faceta i Lily w drodze a może Julka kto to wie ;-) Wiem jedno po swoich doświadczeniach w życiu pieniądze to nie wszystko ;-)
Byle bym tylko miała gdzie mieszkać i za co papu kupić

TRUSKAFFKA - gratulacje :-)
KASIU ES - 3mam za Was mocno kciuki - zobaczysz niedlugo bedziecie sie soba nawzajem cieszyc

ROSZPUNKO - moja niunia tez ma skaze bialkowa i jestem na diecie bezbialkowej - jem tylko jarzyny owoce, wieprzowine, ciemny chleb i dzem - masakra wciaz chodze glodna ale buzka jest juz gladka a z reszty cialka - kolanka lokcie powolutku schodzi, kapalam ja juz w krochmalu, parafinie cieklej, kalii, a ostatnio w swoim mleku noi trzeba smarowac smarowac i jeszcze raz smarowac emolientami. Z darkiem tez to przechodzilam. Ponoc olej z wiesiolka pomaga ale to musze zapytac pediatry na poniedzialkowym szczepieniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry