reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no i h... nie bedzie usg bo sie pinda pomylila w godzinach i usg juz bylo o 11:30 i lekarz nie bedzie na mnie czekal usg bede miala 28 jak nie urodze boze co za pojeb... kraj :angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Rozia ,Roszpunka czyli co ??????????????? apap mogę łykac spokojnie?????? kuzwa mnie tez migreny chyba dopadają a jak juz pada to koniec!!!!no i moje mega cisnienie 90/50 no sukces bo podskoczyła z 80/40 rewelacja chodzący truposz ze mnie grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ilonka no widzisz jaki synus dobry :-D:-D wiem jak to jest bo Szym tez jak był mały tak spał :)))

Viola no leci ten czas hihi tylko niech sie ruszy ten bąbel jeden ,chociaz wczoraj dostałam małego kopa :-D

Malami, apap możesz. Maluch też czuje jak się męczysz. Też miałam takie ciśnienie, pod koniec ciąży się podniosło. I pierwszy raz w życiu nie marzły mi dłonie ani stopy:tak:

Ilonka, wcale się nie odkopuje ostatnio. Przykryty był, a i tak biedactwo miał zimne rączki. Nie mamy zimno w pokoju, gdzieś koło 23 stopni. Też mocno nie grzeję, bo to też niedobrze, wysusza się powietrze i gorzej się śpi. Dziś ubiorę go cieplej i zobaczymy. A Papi to na prawdę złote dziecko:tak: Widać po zdjęciach i jego uśmiechniętej buźce. Gdybym tylko mogła to już bym się do ciebie zbierała na to ciacho. Mniam!

Martuś przeciez CI pisałam kiedyś ze apap możesz !!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: TY mnie chyba nie słuchasz :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

sylwuś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: noż k.........!!!!!!!!!!!!!!! i zdrówka dla ślicznej Oliweczki :-)

Roszpunka słońce to może dziś podgrzej pokój a na kaloryfer juz wyłączony połóż mokre ręczniki wtedy powietrze bedzie nawilżone :tak: i zobaczysz wtedy czy Maksio bedzie chłodny .......

Mój Pawcio sie odkopuje ale u mnie mega ciepło w mieszkaniu , bo nawet kaloryferów nie włączam ,,, tzn włączam rano na chwilę i wieczorem chwilkę.... ale i tak jest za gorąco :-p środkowe mam mieszkanie wiec mnie grzeją z boków sąsiady :-D i przynajmniej mam zwroty bardzo duze za ogrzewanie :-D

Ostatnia edycja:
Roszpunka no ja mam z dłonmi i stopami to samo :tak:

Ilonka tak jest Panie Kapitanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny mam prosbe ,pytanie ............... ja wiem ze Katka takie rzeczy robi ale może któraś jeszcze :-:)-:)-( Dziama bo Tobie moze nie bede zawracac głowy :-( chodzi o zaproszenia na I Komunię małego :-:)-:)-( nie chciałam takich kupowanych tylko zeby ktos zrobił takie ładne inne :-:)-:)sorry2::sorry2::sorry2: czy któras by zrobiła??? potrzebuję ich 9 może 10 szt :sorry2:

haha OK :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
podaj rozmiar hahhaa

marynarz na zywo.jpg

Ostatnia edycja:
Witam w mega śnieżny i mroźny dzień ;-) ja już niestety w domu… :-(

Roza_ no to elegancko, że obyło się bez antybiotyków
:tak:

LiLuu no mimo wszystko szkoda
:-( no ale nic na to nie poradzę...

Agnes mam nadzieję, że pochwalisz się fotkami?
:tak:

Rozia widzę, że Bianka to uparciuszek nr 2 zaraz po Lily
:-p

Martuś to co o tym świadczy? Poza śluzem… Bo ja zielona jestem…
:baffled:
Dzisiaj jest chyba „Dzień bólu głowy” bo mnie też boli, a u mnie to raczej rzadkość
:happy:

Tak jak mówi Ilonka ja też zrobiłam sobie subskrypcję i mam spokój, nie muszę szukać
:cool2:

Ilonko Ty to masz cudne dzieciaczki
:tak: nic tylko rodzić :-D

Violu wie chłopak co dobre
:-)

Sylwia widzę, że u Ciebie nie mniejszy uparciuszek niż u Rozi
:-D
Zdrówka dla Oliwki :*

Miłego Dnia :*

reklama
Do góry